TAGİD'in kadınları Amerikan kolejini ziyaret etti

TAGİD İş Kadınları Komisyonu, İstanbul Mimaroba'da yeni kurulan Amerikan Kültür Koleji'ni açan TAGİD Üyesi Özlem Sert'i yalnız bırakmadı…

GÜNDEM 20.10.2014 12:25:00 0
TAGİD

Trakya Aktif  Genç İşadamları Derneği (TAGİD)  İş Kadınları Komisyonu Üyeleri Amerikan Kültür Derneği Dil Okulları Çorlu Kurucusu  Özlem Sert’i İstanbul, Mimarob ’da açmış oldukları Amerikan Kültür Koleji’nde ziyaret etti. Ziyarette TAGİD İş Kadınları Komisyonu Başkanı Selda Er, Komisyon Üyeleri Gülbin Dubaz ve Seda Kurt’un yer aldı.

 

ÜYELERİMİZİN GÜZEL İŞLER YAPMASI BİZİ MUTLU EDİYOR

Trakya Aktif  Genç İşadamları Derneği (TAGİD) İş Kadınları Komisyonu Başkanı Selda Er, ziyaret sırasında, Özlem Sert’i tebrik ederek, “Komisyon Üyelerimizin bu tür güzel işler yapıyor olması bizleri mutlu ediyor. Burada yapılanları incelerken mesleğin çekirdeğinden gelmenin önemini bir kez daha görme şansımız oldu. Her şey gerektiği gibi düşünülmüş, öğrencilerin kendileri derslerine verebilmeleri adına her şey hesaplanmış. Günümüzde birçok özel okul mevcut ve bu özelleşme her geçen gün artarak devam etmekte, bu durumda biz ailelere düşen görev çocuklarımızı teslim edeceğimiz okulları dikkatli seçmeli ve okul hakkında detaylı araştırma yapmalıyız.” dedi.

 

İŞ KADINLARI OLARAK NELER BAŞARABİLECEĞİMİZİN BİR GÖSTERGESİ

TAGİD üyesi Mavi Boncuk Organizasyon ve Mavi Mutfak’dan Gülbin Dubaz ise, “ İş Kadınları olarak neler başarabileceğimizin bir göstergesini daha gözlerimizle görmenin mutluluğunu yaşıyorum. Çorlu’dan sonra İstanbul’a da yatırım yaparak çocuklarımızın eğitimlerine katkı sağlamaya devam eden üyemiz Özlem Sert’e teşekkürlerimizi sunuyorum. Umarım yeni okullarında tıpkı Çorlumuz’da olduğu gibi başarıyı yakalar ve ülkemize eğitimi eksiksiz bilgiyle dolu gençler yetiştirirler.”diye konuştu.Amerikan Kültür Derneği Dil Okulları kurucusu Özlem Sert’de bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “Öncelikle yeni açmış olduğumuz okulumuza düzenledikleri bu anlamlı ziyaretten ötürü TAGİD İş Kadınları Komisyonu arkadaşlarıma teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

 

OKUL HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Okul hakkında bilgiler de veren Özlem Sert, şunları kaydetti: “Çorlu’dan sonra eğitimdeki ikinci büyük yatırımımızı İstanbul Büyükçekmece’ye bağlı Mimaroba’ya gerçekleştirdik. Okulumuz 600 öğrenci kapasitelidir, her dersliğinde biri İngilizce diğeri Türkçe olmak üzere iki öğretmen yer almaktadır. Her sınıfta rehber öğretmenimiz vardır ve sadece İngilizce olarak öğrencileri ile iletişim kurmaktadır. Okulumuzda kapalı yüzme havuzu, bilgisayar dersleri için ayrı salon, her iki öğrencimize 1 piyano düşecek şekilde düzenlenen müzik derslikleri. Her öğrencimizin kendisini toplum içinde kanıtlamasını sağlayacak salon dansları dersleri, diğer kolejlerimiz ile ortak ulusal sınavlarımız. Avrupa Konseyi’nden onaylı Avrupa Dil Pasaportu ve uluslararası denklik diploması ile yurtdışındaki liselere ve üniversitelere sınavsız geçiş imkânı sunuyoruz. Umuyorum ki yeni okulumuz ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olur ve tam donanımlı gençler yetiştirebiliriz.”