Kubilay, Romanlar Derneği'ni ziyaret etti

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, ilçede bulunan Romanlar Derneği'ni ziyaret ederek, başkan ve üyeleriyle bir süre görüştü

GÜNDEM 20.10.2014 11:54:00 0
Kubilay, Romanlar Derneği

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Romanlar Derneği’ni ziyaret etti. Yıldırım Beyazıt Mahallesi Tarım Sokak’ta bulunan Roman vatandaşların kurduğu derneğe giden Kaymakam Metin Kubilay’a İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Heseyin Erdoğan ve İlçe Müftüsü Yusuf Tuna ile din görevlileri eşlik etti.

 

BİZİ ÇOK MUTLU ETTİNİZ

Romanlar Dernek Başkanı Ergin Gider ve dernek üyeleri ile sohbet ederek, sorunları dinleyen Kaymakam Metin Kubilay, Çerkezköy’deki tüm derneklerin her zaman yanında olduğunu ve katkı sağlamaya açık olduğunu söyledi. Kaymakam Metin Kubilay’a derneği ziyaret etmesi nedeniyle mutluluğunu dile getiren Çerkezköy Romanlar Dernek Başkanı Ergin Gider, “Bugün derneğimizi ziyarete gelmeniz bizi çok mutlu etti. Çok teşekkür ederim. Her zaman bekleriz.”diye konuştu.Kaymakam Metin Kubilay, Dernek Başkanı Ergin Gider ve dernek üyelerine, fırsat buldukça derneklere uğradığını söyledi. Kubilay, “Her zaman kapımız sizlere açık, sizlerin daha huzurlu daha rahat bir zaman geçirmeniz için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.”dedi.

 

Haber Merkezi