Cumhuriyet için koşacağız

Çerkezköy Belediyesi 29 Ekim'de Kurtuluş Koşusu düzenleyecek.

SPOR 19.10.2014 16:51:00 0
Cumhuriyet için koşacağız

Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Can, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda bu yıl Tekirdağ il genelinde ilk kez Çerkezköy Belediyesi olarak ‘Kurtuluş Koşusu’ düzenleyeceklerini belirtti.

 

İL GENELİNDE  BİR İLK OLACAK

Tekirdağ il genelinde ‘Kurtuluş Koşusu’ düzenleyerek bir ilke imza atacaklarını belirten Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Can, “Bu yıl 29 Ekim’de Cumhuriyet’in kuruluşu ve Çerkezköy’ünde kurtuluşunun 91. Yılı kutlamaları etkinlikleri kapsamında Kurtuluş Koşusu etkinliği düzenleyeceğiz. Bununla ilgili organizasyon çalışmalarımız sürmekte. Kurtuluş koşusuna hem öğrenciler hem de yetişkinler katılabilecek. Koşuya katılmak isteyenlerin müracaatları pazartesi ya da salı gününden itibaren başlayacak.”diye konuştu.

 

GELENEKSEL HALE GETİRECEĞİZ

Başkan Yardımcısı Atilla Can, Kurtuluş Koşusu’nu bundan sonraki her yıl 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda gerçekleştirmeyi planladıklarını ve böylece geleneksel hale getirileceğini kaydetti. Kurtuluş koşusu etkinliği ile ilgili Başkan Vahap Akay’ın da hafta içinde geniş bir açıklama yapacağını söyleyen Can, “İl genelinde böyle bir koşunun Çerkezköy Belediyesi olarak ilk kez ilçemizde gerçekleştirmiş olacağımızdan da mutluluk duyacağız.”diye sözlerini tamamladı.

 

Haber / Seyit SÜREN