Bir uyuşturucu taciri daha paketlendi

Uyuşturucu sattığı gerekçesi ile bir süredir Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından takibe alınan Kadir A.'yı sonunda yakaladı. Kadir A., çıkarıldığı mahkeme taraf?

GÜNDEM 19.10.2014 16:15:00 0
Bir uyuşturucu taciri daha paketlendi

Bir süredir Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince takibe alınan ve ‘uyuşturucu satmak’ suçundan gözaltına alınan şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Tekirdağ Cezaevi’ne gönderildi.

 

ÜZERİNDE UYUŞTURUCU MADDE İLE YAKALANDI

Kapaklı Emniyeti Asayiş Büro Amirliği ekipleri, uyuşturucu madde sattığından şüphelendiği ve bir süredir teknik-fiziki takibe aldığı 20 yaşındaki Kadir A.’yı önceki gün bir kafede yakalayarak gözaltına aldı. Polis ekipleri tarafından şüphelinin üzerinde yapılan detaylı aramada bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi. İfade için İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne getirilen Kadir A., daha sonra Çerkezköy Adalet Sarayı’na sevk edildi.

 

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Çerkezköy Adliyesi’nde Cumhuriyet Savcısı Gürcan Kaya tarafından sorgulanan Kadir A. hakkındaki suçlamaları redderek, yaklaşık 3 aydır uyuşturucu kullandığını fakat satmadığını iddia etti. Bir kaç gün sonra askere gideceğini belirten Kadir A., askerde uyuşturucuyu bırakmak istediğini sözlerine ekledi. Savcılıktaki sorgusunun ardından mahkemeye çıkarılan Kadir A., ‘uyuşturucu satmak’ suçundan tutuklanarak Tekirdağ Cezaevi’ne gönderildi.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ