Çerkezköy görkemli günlerine kavuşacak

Daha önce adaylık sinyalleri veren Ak Partili Hasan Karaca, düzenlediği basın toplantısıyla ilçe başkanlığı için resmen adaylığını açıkladı. Karaca, ilçe başkanı olması halinde Ak Par

GÜNDEM 19.10.2014 11:36:00 0
Çerkezköy görkemli günlerine kavuşacak

Ak Parti kurucularından Hasan Karaca, 16 Kasım 2014 tarihinde yapılacak olan İlçe Başkanlığı için adaylığını açıkladı. Cumartesi günü öğle yemeğinde Simit Cafe & Cafe Bistro’da basın mensuplarıyla bir araya gelen Hasan Karaca, ilçe başkanı olması halinde partisinin Çerkezköy’de eski şaşaalı günlerine kavuşacağını söyledi.

 

ESKİ ŞAŞAALI GÜNLERE DÖNMEK İÇİN ADAY OLDUM

Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı’na aday sayısı resmen iki oldu. Önceki hafta Ak Parti eski ilçe yönetim kurulu üyelerinden Mehmet Han Atbaşı’nın adaylığını açıklamasının ardından bu hafta sonu da Ak Parti’nin kurucularından Hasan Karaca adaylığını açıkladı. Karaca, Ak Parti’nin 16 Kas ım’da yapılacak Çerkezköy İlçe Teşkilatı Kongresi’ni hatırlatarak,  “Başta Çerkezköy’ün yerel sorunlarını çözebilmek, daha sonra partimi eski görkemli, şaşalı günlerine döndürmek için ilçe başkanlığına adaylığımı açıklıyorum.” dedi.

 

AK PARTİ KURUCULARINDANIM

Ak Parti’nin Çerkezköy’de kurucuları arasında yer aldığını hatırlatan Karaca, “2002 yılında kurulan Ak Parti’nin Çerkezköy İlçe Teşkilatı kurucuları arasında 4.sırada yer aldım.”dedi. Ak Parti’de aldığı görevleri sıralayarak sözlerine devam eden Karaca, “2002 Ak Parti Çerkezköy Kurucu İlçe Başkan Yardımcılığı, 2003 Ak Parti Tekirdağ İl Yönetim Kurulu Üyesi, 2004 Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı, 2004 Ak Parti Tekirdağ İl Yön. Kurulu Üyesi, 2009 Ak Parti Tekirdağ İl Genel Meclis Üyesi( Çerkezköy 1.sıra), 2014 Ak Parti Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Adayı (Kontejan 1. sıra) 12 yıldır Ak Parti’nin içerisindeyim. Edindiğim bilgi birikimimi Ak Parti’nin vizyonu ve misyonu ile birleştirerek partimin oy potansiyelini yükseltecek saygın bir İlçe Başkanı olmak istiyorum.”diye konuştu.

Gazetecilerin  soruları üzerine kongreyle ilgili açıklamalarda bulunan Karaca, “Partimizin tüzüğünde kongreye tek adayla gidilecek diye bir şey yok. Ancak, genel merkezimiz kırgınlıklar, dargınlıklar olmasın diye ittifakla bir aday üzerinde herkesin ortak karar almasını istiyor. Bu noktada genel merkezimizin yapacağı çalışmaya güveniyoruz. ”diye konuştu.

 

AK PARTİ YENİDEN İKTİDARI ALACAK GÜÇTE

Karaca, basın toplantısındaki konuşmasını,  “Ak Parti’nin Çerkezköy’de kaybettiği iktidarı tekrar alacak güçte. Ekibimle ve tüm Ak Parti’ye gönül verenlerle birlikte, yeniden bu iktidarı alacak güce ve donanıma sahibim. Bu gücü harekete geçirmek için aday oldum. Tüm Ak Parti camiası için hayırlara vesile olmasını diliyorum” diye sözlerini tamamladı.

Hasan Karaca ile ikiye yükselen Ak Parti İlçe Başkan adayı sayısı henüz resmen adaylığını açıklamasada mevcut İlçe Başkanı Reşat Bahar ile birlikte üçe yükselmiş oldu.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ