Vali'den öğrencilere altın dopingi!

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, TÜBİTAK Matematik Olimpiyatları'na hazırlanan öğrencilerin başarılı olmaları durumunda 'Büyük altın' sözü verdi.

GÜNDEM 19.10.2014 11:06:00 0
Vali

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Edirne’de TÜBİTAK’ın matematik olimpiyatlarına hazırlanan öğrencilere, yarışmada başarılı olma hallerinde kendilerini büyük altınla ödüllendireceğini söyledi. 

 

KURS AÇILIŞINA KATILDI

Edirne Sosyal Bilimler Lisesi’nde düzenlenen, Mehmetçik Örgün ve Yaygın Eğitimi Destekleme ve Yetiştirme Kursları açılış törenine katılan Vali Şahin, kurslarda eğitim alacak olan 167 öğrenciye başarılar dileyerek, çok çalışmaları durumunda muhakkak hedeflerine ulaşacaklarını ifade etti.

Açılış töreninde konuşan Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, "Eğitim alacak 167 öğrenci, buraya devamla ve sadece burada değil evlerine gittiklerinde günün konularını bir kez daha tekrar etmeleri durumunda, şu bir gerçek ki mutlaka tespit ettikleri hedefe ulaşacaklardır" dedi.

 

VALİ ŞAHİN’DEN, MİNİK ÖĞRENCİLERE ‘BÜYÜK ALTIN’ SÖZÜ

Öte yandan, Edirne Sosyal Bilimler Lisesi’nde açılan sınıfta, Edirne Valiliği ve Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün destekleriyle TÜBİTAK’ın matematik olimpiyatlarına hazırlanan öğrencilerden başarılı olma sözü alan Vali Şahin, olimpiyatlarda 50 kişilik kadroda dereceye giren Edirne’den ilk üç öğrenciyi büyük altınla ödüllendireceğini müjdeledi. Vali Şahin'in başarılı olmaları durumunda kendilerini altınla ödüllendireceğini duyan öğrencilerin mutluluğu gözlerine yansıdı.

Vali Şahin, Edirne Garnizon Komutanı Hidayet Arı ve Edirne İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan ile birlikte Matematik Olimpiyatları sınıfındaki ziyaretinin ardından, Mehmetçik Örgün ve Yaygın Eğitimi Destekleme ve Yetiştirme Kursları’nın ilk dersine katıldı.

 

Haber Merkezi