Kent Konseyi'nden ziyaret turu

Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ilçedeki meslek odaları ve sivil toplum örgütlerine yönelik tanışma ziyaretlerinde bulundu

GÜNDEM 17.10.2014 17:18:00 0
Kent Konseyi

Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasını ve Çerkezköy Esnaf Odasına ‘tanışma’ ziyaretinde bulundu.

 

İLK ZİYARET ÇTSO’YA

Dün saat 14.00’te ilk olarak Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret eden Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz ve Yönetim Kurulu üyeleri Başkan Süleyman Kozuva ile bir araya geldi. Ziyarette ÇTSO’dan övgüyle bahseden Başkan Serkan Karagöz “Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Yeni binalarının da hayırlı olmasını diliyorum. Daha önce Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nda Başkan Yardımcılığı, meclis üyeliği ve yönetim kurulunda görev yaptım. Bu binayı o zaman yönetimde iken çok zorluklar içinde yapmıştık. Ancak görüyoruz ki Süleyman Kozuva ve yönetimi göreve geldikten sonra yaptıkları çalışma ile birlikte binayı çok güzel hale getirdiler. Kendilerine teşekkür ediyoruz. ” dedi.

 

İNŞALLAH UZUN YILLAR GÜZEL HİZMETLER KAZANDIRIR

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva' nın genç bir başkan olduğunu hatırlatan Serkan Karagöz, “İnşallah uzun yıllar Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’na güzel hizmetler kazandırır. Kendi işini bırakıp ÇTSO’nun işleriyle uğraşması da ayrı bir başarıdır” ifadelerini kullandı. Ziyaretten ötürü Çerkezköy Kent Konseyi Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür eden ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, “Bizler gelip geçiciyiz. İnşallah arkamızdan Allah razı olsun diyen kişiler bırakırız. Yapılan seçimde Çerkezköy ve Saray’da bulunan üyelerimiz bizleri seçtiler. Bizde elimizden geldiğince üyelerimize hizmetler sunmaya çalışıyoruz. Çalışmalarımızda şu an yüzde 51’i geçtik ama yüzde 100’e ulaşmak için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. İlk işim sonra eşim diyerek çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz” dedi.

 

TİYATRO GRUBUNA DESTEK BEKLİYORUZ

Çerkezköy Kent Konseyinin son günlerde gerçekleştirdiği çalışmalara değinen Başkan Serkan Karagöz, “Tiyatro grubu çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bir çok kurumdan gelen arkadaşlarımız tiyatro grubuna büyük ilgi gösterdi. O insanları gördükten sonra Çerkezköy’de tiyatronun olmazsa olmazlar arasında yer alacağını düşünüyorum. Bu konuyla ilgili Belediye Başkanımız Vahap Akay’dan da destek isteyeceğiz. Kurumlarımızın da desteklerini bekliyoruz” diye konuştu.

 

KENT KONSEYİ’NİN KENDİ BÜTÇESİ OLMALI

Kent Konseylerinin belli bir bütçesinin bulunmadığını kaydeden ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva “Türkiye’de yer alan kent konseylerinin yüzde 51’i dilenci gibidir. Çünkü kendilerine ait bütçeleri bulunmamaktadır. Sizler beni yanlış anlamayınız. Belediyelerin bu konuda kent konseylerine bütçe ayırmaları gerekiyor. Çünkü Kent Konseyleri her hangi bir ihtiyaç durumunda belediyelerden destek alıyorlar.” dedi.

 

YAPILANDIRMA YOĞUNLUĞU VAR

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’ndan ayrılan Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra ise Çerkezköy Esnaf Odası Başkanı Ali Bozdağ’ı ziyaret etti. Başkan Serkan Karagöz ve Kent Konseyi yönetimine yaptıkları ziyaret nedeniyle teşekkür eden Ali Bozdağ “Torba yasa ile ilgili yapılan yapılandırmalardan dolayı işlerimiz yoğun bir şekilde devam ediyor. Kent Konseyi Başkanlığına seçilen Serkan Karagöz kardeşimize görevinde de başarılar diliyoruz” dedi.

 

BAŞKANLIĞI BANA ALİ BOZDAĞ YIKTI!

Kent Konseyi Başkanı olmasında Çerkezköy Esnaf  ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ’ın katkısı olduğunu dile getiren Serkan Karagöz, “Ali Bozdağ Başkanlığı bana yıkan birisidir. Bu konuda ısrarcı olan ve benim bu görevi daha iyi yapacağımı söyleyip aday olmamı sağlayan kişidir. Biz de Kent Konseyi olarak yapacağımız hizmetlerle bizlere güvenenleri boşa çıkarmayacağız” ifadelerini kullandı.

 

ESNAF ODALARINI ZİYARET ETTİLER

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkar Odası Başkanı Ali Bozdağ’ın yanından ayrılan Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz ve yönetim kurulu üyeleri Çerkezköy Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe, Çerkezköy Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat ve Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş’u makamında ziyaret etti.

 

Haber/ Ahmet KILAVUZ