SÜPER AMATÖR LİG FİKSTÜRÜ BELLİ OLDU

2014-2015 Futbol Sezonu Tekirdağ Süper Amatör Ligi Fikstürü belli oldu. 26 Ekim Pazar günü oynanacak ilk hafta karşılaşmalarında temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor evinde Ergene Belediyespor'u edecek. Diğer t

GÜNDEM 17.10.2014 15:16:00 0
SÜPER AMATÖR LİG FİKSTÜRÜ BELLİ OLDU

 Süper Amatör Lig’de yeni sezon fikstirü belli oldu. Yeni sezon heyecanı uzun bir aranın ardından 26 Ekim’de başlayacak. Süper Amatör Lig'de iki temsilcimiz bir den bu sezon mücadele edecek.

 

LİG 26 EKİM’DE BAŞLIYOR

Süper Amatör Lig 2014-2015 Futbol Sezonu 26 Ekim’de yapılacak maçlarla başlıyor. Geçtiğimiz yıl Velimeşe Belediyespor’un şampiyonluğu ile sonaeren Süper Amatör Lig’de bu yıl iki temsilcimiz yer alacak. Geçen yıl Süper Amatör Ligi orta sıralarda tamamlayan Veliköyspor’ın adı değişerek 1911 Çerkezköyspor olurken, Bölgesel Amatör Lig’de istediği sonuçları alamayarak düşen ve Velimeşe Belediyespor ile playoff karşılaşması oynayan temsilcimiz Çerkezköyspor rakibine mağlup olarak uzun yıllar sonra Süper Amatör Lig’de tekrar mücadele edecek.

 

LİGİN İDDİALI EKİPLERİ

Yeni sezon öncesi Başkanlığa Murat Narçın’ı getirerek yapılan kongre ile birlikte Veliköyspor’un isimi 1911 Çerkezköyspor olarak değiştirilmişti. Narçın başkanlığında iddialı bir ekip oluşturulan 1911 Çerkezköyspor ile birlikte Bölgesel Lig’den düşen Çerkezköyspor’da mücadele edecek. Ligde ayrıca Malkara Belediyespor ve Çorluspor 1947 yaptığı transferlerle ligin iddialı ekipleri arasında yer almayı hedefliyor.

 

LİGDE 11 TAKIM MÜCADELE VERECEK

Süper Amatör Lig’de Çerkezköyspor, Karadeniz Gençlikspor, Çorlu Kültür Sultanköyspor, Muratlı Belediyespor,  Sitespor, Kapaklıspor, Malkara Belediyespor, Çorluspor 1947, Ergene Belediyespor, Çorlu Gençlerbirliğispor, 1911 Çerkezköyspor mücadele edecek.

 

KURA ÇEKİMİ YAPILDI

2014-2015 Sezonunda Tekirdağ  Süper Amatör Lig de mücadele edecek olan 11 takım  temsilcilerinin katıldığı kura çekimi toplantısı geçtiğimiz perşembe günü Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonumuzun Eğitim Salonunda yapıldı. 22 hafta boyunca devam edecek olan heyecan fırtınasında ligde ilk sırayı alan takım Bölgesel Amatör Lig’de en az puan alan Tekirdağ temsilcisi ile playoff  oynayacak.

 

LİG ZORLU MAÇLARLA BAŞLIYOR

Süper Amatör Lig'in ilk haftası şampiyonluğu hedefleyen takımların birbiri ile oynayacağı karşılaşmalara sahne olacak. Süper Amatör Lig temsilcilerimizden 1911 Çerkezköysopr evinde Ergene Belediyespor’u konuk edecek. İlçe temsilcilerimizden Çerkezköyspor ilk haftayı bay, maç yapmadan geçiyor. Ligin en iddialı ekipleri arasında yer alan Malkara Belediyespor ise deplasmanda Sitespor karşısında galibiyet mücadelesi verecek. Ligin bir diğer yeni ekiplerinden Kapaklıspor  deplasmanda Muratlı Belediyespor’a konuk olacak.Son dakika yaptığı transferlerle büyük ses getiren Çorluspor 1947 ise evinde Çorlu Kültür Sultanköyspor’u konuk edecek. Haftanın bir diğer karşılaşmasında ise Karadeniz Gençlikspor ile Çorlu Gençlerbirliğispor arasında olacak.

 

Haber/Gökhan TEKER