1911 SEZONU AÇTI

Bu sezon Bölgesel Ligi hedefleyen 1911 Çerkezköyspor yeni sezonu Mustafa Uğraş Stadyumu'nda düzenlenen törenle açtı. 1914-1915 sezonu açılışını yapan 1911 Çerkezköyspor Başkanı Murat NarÃ

SPOR 16.10.2014 10:23:00 0
1911 SEZONU AÇTI

Süper Amatör Lig temsilcilerimizden 1911 Çerkezköyspor sezon açılışını k. Mustafa Uğraş Stadı’nda düzenlenen bir törenle yaptı. Sezon açılışında kurban kesen 1911 Çerkezköyspor yönetimi, teknik heyet ve futbolcuları şampiyonluk için kenetlendi.

 

ÇOK SAYIDA TARAFTAR KATILDI

Yeni sezon öncesi yaptığı önemli transferlerle Bölgesel Amatör Lige çıkmayı hedefleyen 1911 Çerkezköyspor , görkemli bir törenle yeni sezona ‘Merhaba’ dedi. Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumun’da düzenlenen sezon açılışına Sezon açılışına, taraftarların yanı sıra Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Recep Çalışkan, THK Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül, Çerkezköy Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe ve protokol üyeleri katıldı. Tekirdağ’da  oldukları için Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay katılmadı.

 

SEZON AÇILIŞINDA VETARANLAR GÖSTERİ MAÇI YAPTI

Dün saat 13.00’de başlayan sezon açılışı Çerkezköyspor’de uzun yıllar top oynayan Ömür Düzgünel, Oğuz Güven, Ahmet Narçın, Selahattin Türlin, Sadık Gürsoy, Ahmet Girgin, Ahmet Sarı, Nejdet Karagöz, Musatafa Küçük, Nevzat Kumru, Murat Narçın, Namık Aydın, Sabri Kosuva, Namık Aydın, Ünal Karabaş, Muhammer Bilgen ve Mücahit Yavuz’un aralarında bulunduğu veteranların gösteri maçı ile başladı. 15’er dakikalık iki devre halinde oynanan veteranlar karşılaşması renkli görüntülere sahne oldu. Etkili başlayan Mavi takım Ünal Karabaş’ın şık golü ile karşılaşmada öne geçti. İlerleyen bölümlere doğru toparlanan beyaz takım beraberlik sayısını buldu. Sağ kanattan gelişen atakta Gökhan Küçük’ün sert vuruşunu Çerkezköy Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürü Nevzat Kumru çıkardı. Topu iyi takip eden 1911 Çerkezköyspor Başkanı Murat Narçın topu ağlara gönderdi.

 

 

BEYAZ TAKIM 3-2 GALİP GELDİ

İleri yaşlarına rağmen sahada gösterdikleri performans ile gençlere taş çıkartan veteranlar  taraftalar bol bol alkışladı. Karşılaşmada beyaz takımda oynayan 1911 Çerkezköyspor Başkanı Murat Narçın takımına ikinci golü de kazandırdı. Her iki takımda da vetaranların etkili bir oyun ortaya koyduğu karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde Kulüp Başkanı Murat Narçın’ın oynadığı beyaz takım farkı ikiye çıkardı. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Murat Narçın’ın vuruşu direkten döndü. Topu iyi takip eden Namık Aydın sert vuruş ile skoru 3-1’e getirdi. İlerleyen bölümlere doğru oyundan kopmamaya çalışan mavi takımda ceza sahası içinde topla buluşan ilk golün sahibi 1911 Çerkezköyspor Yönetim Kurulu üyesi Ünal Karabaş farkı bire indirdi. Maçın son bölümleri karşılıklı ataklarla geçerken, başka gol olmadı. Karşılaşmadan beyaz takım 3-2 galip ayrıldı.

 

KURBAN KESİLDİ

Veteranların oynadığı karşılaşmanın ardından sezon açılış töreni kurban kesimi ile devam etti. Dualar eşliğinde kesilen kurbanın  ardından 1911 Çerkezköyspor futbolcuları ve yöneticilerinin tek tek isimleri okunarak, tribüne çağırıldı ve  taraftarlara tanıtıldı. Açılış töreninin ilk konuşmasını Çerkezköyspor Genel Kaptanı Melih Gedikoğlu  yaparken, yeni sezon öncesi taraftarlara ümit verdi. Gedikoğlu, “Çerkezköy’de futbol sevgisi olmadığını bugün bir kez daha görüyoruz. İnşallah bu sezon Çerkezköy’de futboldaki ölü toprağı kaldırmak için yönetim ve futbolcular olarak elimizden geleni yapacağız. Sizlerin desteği de çok önemlidir. Takımıza ve bütün takımlara yeni sezon öncesi başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

SPORU SEVDİRMEK İÇİN ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYDUK

Gedikoğlu’nun ardından 1911 Çerkezköyspor Başkanı Murat Narçın konuşma yaptı. Narçın, “Sezon açılışımızda bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize saygılarımızı sunuyorum. Çerkezköy’e bundan sonra başlangıç yapmak istiyoruz. Sizlerle daha geniş kitlelere futbolu yaymak istiyoruz. Sporu ve sporcuyu sevdirmek istiyoruz. Bunun için elimizi taşın altına koyduk. Yönetici arkadaşlarımız ile beraber ve bizlere inanan futbolcu kardeşlerimize inanıyoruz. Hepsi birbirinden değerlidir ve pırlanta gibi kardeşlerimizdir. Yeni sezona onlarla başladık ve fire vermeden devam etmek istiyoruz” dedi.

 

HEDEF BÖLGESEL AMATÖR LİG

Bu sezon Çerkezköy’e yakışan bir takım kurmak için yola çıktıklarını ve uzun çalışmaların ardından iyi bir takım oluşturduklarını anlatan Başkan Narçın, “Tüm Türkiye Çerkezköy’ün adını sadece sanayide tanıyor. Futbolda Çerkezköy’ün adını yeterince tanıtamadık. Çerkezköy’de futbolda çıtamızı yükseltemedik. Geçmiş dönemlerde üçüncü ligi gördük ve geri geldik. Biz tekrar buna adayız. Yapılması gereken ne varsa bizler yönetim olarak başaracağız. Sporcular buna inandıkları için bizlerle beraberler. Mücadelemizi verip önümüzdeki yıl Bölgesel Amatör Lig diyoruz. Bir yada iki yıl içinde profesyonel lige çıkmak istiyoruz. Bizler bunu yaptığımız sürece seyirci potansiyeli yükselecektir. Her memleketten insan ve yetenek vardır. Bunlarla beraber çıtayı yükseltmek istiyoruz” diye konuştu.

 

HEPSİNİN GÖNLÜ BİZİMLE

Sezon açılışına katılamayan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın Tekirdağ’da toplantıları olduğunu hatırlatan Başkan Narçın, “Hepsinin gönlü bizimle ve takımlarla beraberdir. Sporu seviyorlar. Biz başarıyı yakalarsak hepsi beraber arkamızda olacaklardır. Yeni sezon herkese hayırlı uğurlu olsun. Taraftarlarımızdan bu tribünleri doldurmalarını istiyoruz. Manevi destek bekliyoruz. Başarı elde edildiği vakit maddi imkanlar olacaktır. 1911 Çerkezköyspor herkesindir. Bu yıl Süper Amatör Lig’de mücadele edecek bütün takımlarımıza başarılar diliyorum.İnşallah sakatlıksız ve kazasız belasız bir sezon geçer.”dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN