Hizmet Kervanı bugün Kapaklı'da

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın başlattığı 'Hizmet Kervanı' programlarının yenisi bugün Kapaklı'da gerçekleştiriliyor.

GÜNDEM 15.10.2014 17:07:00 0
Hizmet Kervanı bugün Kapaklı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın ‘İnsan odaklı’ hizmet anlayışı çerçevesinde başlattığı ‘Hizmet Kervanı’ adlı program kapsamında ilçelere yapılan ziyaretler devam ediyor. Son olarak Çerkezköy’de konaklayan ‘Hizmet Kervanı’ bu kez Kapaklı’da mola verecek!

 

İLK ZİYARET KAYMAKAMLIK

Sabah saat 08.00’da Çerkezköy’e hareket edecek olan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, saat 09.00’da  Kapaklı Kaymakamlığı’na ziyaret gerçekleştirecek. 9.00-9.30 saatleri arasında Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz ile bir araya gelecek olan Başkan Albayrak, 9.30-11.30 arası Kapaklı Belediyesi Birim Müdürleri ve Belediye çalışanları ile Belediye Meclis Üyeleri’nin katılacağı basın kapalı ‘Kapaklı Belediyesi Çalıştayı’na katılacak. Albayrak, daha sonra Kapaklı’da bulunan sivil toplum örgütleri ile bir araya gelecek. 11.30-12,30 saatleri arasında gerçekleştirilecek Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak ile STK’ların buluşması Kapaklı Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşecek.

 

KÖY MAHALLELER ZİYARET EDİLECEK

Daha sonra Başkan Kadir Albayrak ve beraberindekiler için Kapaklı Belediyesi Kazak Gölü Mesira Alanı’nda öğle yemeği verecek. Yemeğin ardından Başkan Albayrak, Karaağaç Mahallesi, Pınarça Mahallesi, Karlı Mahallesi ve Uzunhacı Mahallesi ziyaretlerinde bulunacak. Albayrak’a Büyükşehir Belediyesi’nden daire amirleri ve yardımcıları da eşlik edecek.

 

Haber Merkezi