Esnafımız da sanayicimiz kadar önemli

Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, kendisini ziyarete gelen Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Dükkanlı ve beraberindekileri ağırlarken, "Benim için esnafımız da sanayicimiz kadar Ã

GÜNDEM 15.10.2014 11:16:00 0
Esnafımız da sanayicimiz kadar önemli

Kapaklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Dükanlı, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte önceki gün saat 11.00’da Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz’ü makamında ziyaret etti.

 

BAŞARILAR DİLEDİ

Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz’e ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Dükanlı’ya, kooperatif yönetim kurulu üyeleri Adem Verici ve Yılmaz Arat da eşlik etti. Kooperatifin faaliyetleri hakkında bilgiler veren Hasan Dükanlı, “Size yeni görevinizde başarılar diliyorum. İnşallah Allah utandırmaz” ifadelerini kullandı.

 

ESNAF EN AZ SANAYİCİ KADAR ÖNEMLİDİR

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz ise “Benim için esnaf en az sanayici kadar önemlidir. Bu kapsamda esnafımızın işlerini kolaylaştıran, onların zor günlerinde yanlarında olan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Kredi Kefalet Kooperatifleri ne de büyük önem veriyoruz. İnşallah hep birlikte ilçemizin refah düzeyini yükseltmek için çalışacağız” açıklamalarında bulundu.

 

MHP HEYETİNİ MAKAMINDA AĞIRLADI

Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz önceki gün saat 13.30’da da Milliyetçi Hareket Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin ve İlçe Yönetim Kurulu üyelerini makamında ağırladı. Kaymakam Gürbüz’e hayırlı olması temennisinde bulunan Yusuf Çetin, yeni görevinde de başarılar diledi. Ziyareti dolayısıyla MHP Heyeti’ne teşekkür eden Kaymakam Gürbüz de ilçedeki tüm siyasi parti temsilcileri, STK’lar, dernekler ve kamu kuruluşları ile el ele vererek Kapaklı’yı hak ettiği noktalara getirmeye çalışacaklarını söyledi.  

 

Haber / Ahmet KARDEŞ