Eşkinat gazetecilere projelerini anlattı

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Trakya'nın en büyük meydanı için bütün Tekirdağ'ın bir olması gerektiğini söyledi.

GÜNDEM 14.10.2014 09:07:00 0
Eşkinat gazetecilere projelerini anlattı

BASINLA BULUŞTU

Başkan Eşkinat, basın mensuplarıyla bir araya gelerek yeni projeleri hakkında bilgi verdi. Belediye Hizmet Binasında gerçekleştirilen toplantıda Tekirdağ için yapılacak olan yeni projeleri tanıtan Başkan Eşkinat, projelerin yapımına yakın zamanda başlayacaklarını belirtti. 

 

MEYDAN PROJESİNİ ANLATTI

Başkan Eşkinat, büyük meydan projesinden bahsederek, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin Meclisinden onay aldıktan sonra meydan projemiz için çalışmalara başlayacağız. Bu projeyle Tekirdağ meydanına kavuşacak ve bu meydan Trakya’nın en büyük meydanı olacak. Meydan projesi için bütün Tekirdağ olarak bir bütün olmalıyız ve bir bütün olarak hareket etmeliyiz. Meydan projesinin bitmesiyle Tekirdağlılar daha güzel daha sosyal ve yaşanılır bir meydana kavuşacak" diye konuştu.Başkan Eşkinat toplantının ardından basın mensuplarıyla dışarı çıkarak meydan projesi için yapılacak çalışmaların nereleri kapsayacağını gösterdi.

 

Haber Merkezi