Küçük Gözlemeci erkekliğe adım attı

Çerkezköy'ün sevilen küçük gözlemecisi Mehmet Han Güney önceki gün sünnet olarak erkekliğe ilk adımı attı.

GÜNDEM 13.10.2014 14:29:00 0
Küçük Gözlemeci erkekliğe adım attı

Gözlemecilik yapan babası Ali Osman Güney’e okul dışındaki boş zamanlarında yardım eden 6 yaşındaki Mehmet Han Güney önceki gün Gazi Osman Paşa Mahallesindeki Yunus Emre Parkı’nda 19.30-23.30 saatleri arası yapılan sünnet düğünü ile erkekliğe adım attı.

 

MEHMET HAN DAVETLİLER İLE KENDİSİ İLGİLENDİ

Ali Osman-Zehra Güney Çifti biricik çocukları Mehmet Han Güney’in sünnet mürvetini görmekten son derece mutlu olduklarını ifade ettiler. Sünnet düğününe gelen davetlileri park kapısında anne ve babasıyla birlikte karşılayan Mehmet Han Güney, düğününe gelen davetlilere hal hatır sormadan da geçmedi. Mehmet Han Güney’in sünnet düğününde davetlilere pilav, ayran ve tulumba tatlısı ikramı yapıldı.

 

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Düğün töreni sünnet olan Mehmet Han Güney’e takı merasimi ile başladı. Ardından babası Ali Osman Güney ve Annesi Zehra Güney ile birlikte oynayan Mehmet Han Güney daha sonra oyunlara davetli ve akrabalarının da dahil olmasıyla birlikte onlarla canlı müzik eşliğinde birlikte gönlünce eğlendi. Gece boyunca yüzünden gülücükler eksik olmayan Mehmet Han Güney’e davetliler ömür boyu hep böyle mutlu olması temennisinde bulundular.

 

Haber/Seyit SÜREN