Trakya Birlik'den Malkara'ya ziyaret

Trakya Birlik Genel Müdürü Adnan Tekçe ve Genel Müdür Yardımcısı Elmas Dursun, S.S 269 sayılı Tekirdağ Malkara Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi'ni ziyaret etti.

GÜNDEM 13.10.2014 10:57:00 0
Trakya Birlik

Ziyarette Yağlı Tohumlar Satış Kooperatifi Başkanı Fethi Özver, Yağlı Tohumlar Satış Kooperatifi Müdürü İlhan Engin ve bağlı personel, Trakya Birlik Genel Müdürü Adnan Tekçe ve Genel Müdür Yardımcısı Elmas Dursun’u girişte karşıladı.

 

BUGÜNE KADAR 286 BİN TON AYÇİÇEĞİ ALINDI

Açıklanan ayçiçeği fiyatlarının ortakları büyük ölçüde memnun ettiğini belirten Trakya Birlik Genel Müdürü Adnan Tekçe ziyarette gazetecilere açıklamalarda bulundu. Tekçe, şunları kaydetti: "Şu ana kadar mevcut 48 kooperatifimiz, 92 alım merkezimizde 286 bin ton ürün alımı gerçekleştirdik. Alımlar diğer yerlerde büyük oranda tamamlanırken, Malkara, Keşan ve Hayrabolu’da ise kooperatiflerimiz ürün alımlarına tüm hızıyla devam ediyor. Bu hafta kampanyalar dahilinde Tekirdağ bölgesine ziyaretlerimiz var. Trakya Birlik olarak ilk hedefimiz 300 bin ton seviyelerinde ürün almaktır. Kısmetse kampanya sonunda 310 bin ton civarında ürün alacağız. Aldığımız ürünü en iyi şekilde değerlendirmek için uğraşıyoruz. Ortaklarımız verimlerden, rekolteden ve açıklanan fiyatlardan büyük ölçüde memnun olduğu gözlenmiştir."

 

SEÇİMLERDE BAŞKAN ADAYLARINA BAŞARI DİLEDİ

Genel Müdür Adnan Tekçe’nin konuşmasının ardından S.S 269 Sayılı Malkara Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Özver ve Kooperatif Müdürü İlhan Engin, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Tekçe de, Yağlı Tohumlar’da seçim yarışına giren başkan adaylarına başarılar dilerken, toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

 

 

Haber Merkezi