Boksörlerimiz Uşak'da dövüşecek

Çerkezköylü Boksörler Büyükler Türkiye Boks Şampiyonası'nda Tekirdağ'ı temsil edecek.

SPOR 12.10.2014 15:51:00 0
Boksörlerimiz Uşak

Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü Boksörleri Uşak’ta 13 -18 Ekim tarihlerinde yapılacak olan Türkiye Boks Şampiyonası’nda Tekirdağ’ı temsil edecek. Şampiyonadan derece ile döneceklerini belirten Kulüp Başkanı Vural Ayaz şampiyonaya çok iyi hazırlandıklarını ve boksta Çerkezköy’ün ve Tekirdağ’ın sesini büyük kitlelere duyuracaklarını söyledi.

 

DERECE İLE DÖNME SÖZÜ VERDİLER

Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü boksörlerinden Halil Tekden, 70 kilo Büyük Erkekler Kategorisi’nde ve Furkan Aradağ, 75 kilo Büyük Erkekler Kategorisi’nde Türkiye Boks Şampiyonası’nda Tekirdağ’ı temsil edecek. Ringe çıkacak olan her iki sporcuda şampiyonaya çok iyi hazırlandıklarını ve her hangi bir aksilik yaşamamaları durumunda derece ile döneceklerini belirttiler.

 

TEKİRDAĞ’I TEMSİL EDECEKLER

Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü Başkanı Vuran Ayaz, “Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü olarak Uşak’taki Büyükler Türkiye Boks Şampiyonasında ilimiz Tekirdağ’ı temsil edecek olan boksörlerimiz bu şampiyonaya çok iyi şekilde boks Antrenörümüz Savaş Karaduman nezaretinde hazırlandılar. Boksörlerimizin bu şampiyonada derece yapacaklarına inanıyorum.”dedi.

 

İKİ BOKSÖRDE İLK DEFA ŞAMPİYONAYA KATILIYOR

Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü Başkanı Vural Ayaz ve Boks Antrenörü Savaş Karaduman, Uşak’taki Büyükler Türkiye Boks Şampiyonası’na katılarak ilk kez bu şampiyonada mücadele edecek olduklarını belirttikleri sporcularının çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini söyledi. Bu sporcuların ileride Avrupa şampiyonalarında başarılı olacak sporcular olduklarını da söyleyen Ayaz ve Karaduman, “ Kulübümüzden 2013 Yılında Mersin’de yapılan boks şampiyonasına sporcu göndermiştik. Bu yılda Uşak’ta gerçekleşecek olan Büyük Erkekler Türkiye Boks Şampiyonasına sporcu gönderiyoruz. Mutluyuz ve gururluyuz. Sporcularımız çok yoğun bir çalışma temposu içinde maçlara hazırlandılar. Her iki sporcumuzda ilk defa Türkiye Şampiyonası’na katılacaklar. Kendilerinden derece bekliyoruz. Allah emeklerinin karşılığını en iyi şekilde almayı nasip etsin.”diye konuştular.

 

HEDEF MİLLİ TAKIMA SPORCU VERMEK

Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü Başkanı Vural Ayaz, kulüp olarak hedeflerinin Boks Milli Takımı’na da sporcu vermek olduğunu ve bu nedenle şampiyonalara katılan sporcuların kategorilerinde mutlak surette derece almaları gerektiğini de belirtti. Başkan Ayaz, “Şampiyon Spor Kulübü olarak hedefimiz kısa zaman içinde Milli Takıma sporcu vermek bunu da başaracağımızdan eminiz. Bu nedenle Çerkezköy’deki gençlerimizi kulübümüze spor yapmaya bekliyoruz. Bizler her türlü hizmeti ve desteği veriyoruz ve vermeye hazırız. Taekvando sporunda olduğu gibi boks branşında da hem ilçemizin hem de ilimizin sesini daha büyük kitlelere duyurmak istiyoruz.”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN