HERKES ÜNİVERSİTE OKUMALI KAZANDI

Gülerçin öğrencileri münazarada karşı karşıya geldi. 5-A ve 5-B öğrencileri 'Herkes üniversite okumalı' mı 'Üniversite okumayanlarda olmalı' mı konularında tartıştı.

EĞİTİM 12.10.2014 15:43:00 0
HERKES ÜNİVERSİTE OKUMALI KAZANDI

Öğrencilerin muhakeme gücü ve tartışma becerilerini geliştirmeyi hedefleyen Gülerçin Koleji, iki sınıf öğrencilerinden oluşturulan grupları bir konu etrafında münazaraya (Tartışma) çıkardı.

 

5-A HERKES ÜNİVERSİTE OKUMALI DEDİ

Yaklaşık 40 dakika süren münazaraya okulun 5-A ve 5-B sınıfları katıldı. Tartışma konusu ise ‘Herkes üniversite okumalı’ mı ‘Üniversiteyi okumayanlarda olmalı’ mı oldu. Münazaraya, 5-A sınıfından Ece Nisa Karaca ve asistanı Defne Nadirler , Azra Bıltır ve asistanı Ali Alver, Ezgi Nur Kılıç ve asistanı Senem Beril Temiz, Elif Azra Kum ve asistanı Zeynep Elif Yazan katılırken savundukları konu ise ‘Herkes Üniversite Okumalı’ konusu oldu.

 

5-B ‘ÜNİVERSİTE OKUMAYANLARDA OLMALI’YI SAVUNDU

Münazarada 5-B sınıfından ise Ayberk Karagöz ve asistanı Burak Özden, Bilge Dündar ve asistanı Soner Ege Eroğlu, İlayda Başaran ve Asistanı Gülendam Elif Eke, Işıl Işık ve asistanı Cansu Karabaş adlı öğrenciler yer aldı. Savundukları konu ise ‘Üniversite Okumayanlarda Olmalı’ konusu oldu.

 

HERKES ÜNİVERSİTE OKUMALI KAZANDI

Jüri Başkanı Gülben Kıyıcıoğlu ve üyeleri Ümit Saraç, Caner Kıyıcoğlu, Uğur Erdoğan’ın değerlendirdiği münazarada 5-A sınıfı öğrencileri bin 346 puan alarak ‘Herkesin Üniversite Okuması’ gerektiği fikrinin doğru olduğuna ikna etti. Yarışmada 5/B sınıfı öğrencileri ise bin 260 puan aldı.

 

Haber Merkezi