TREDAŞSPOR SEZONA GALİBİYETLE BAŞLADI

Tekirdağ Yıldız Erkekler Basketbol Ligi'nde mücadele eden TREDAŞ Spor, sezonun ilk maçında Tek Yıldız 59 Spor Kulübü'nü 99-54 mağlup ederek 2014-2015 Yıldızlar Ligi'ne galibiyet ile başl

SPOR 10.10.2014 16:35:00 0
TREDAŞSPOR SEZONA GALİBİYETLE BAŞLADI

LİGE GALİBİYETLE GİRDİ

Tekirdağ İsmet İnönü Kapalı Spor Salonu’nda oynanan sezonun ilk maçında, taraftarının da desteğini alan Potanın Şimşekleri, baştan sona üstün bir oyun sergileyerek 99-54’lük skorla farka gitti. Maçın ardından TREDAŞ Spor Antrenörü Hakan Gamture galibiyetin sevincini yaşadı. Antrenör Hakan Gamture, maçın ardından oyuncularını kutlayarak, sezona iyi başladıklarını bildirdi.

 

ZOR BİR SEZON BİZİ BEKLİYOR

Antrenör Gamture, zor bir sezonunun kendilerini beklediğini belirterek, “Sezona iyi bir başlangıç yaptık. Hem küçük hem de yıldız hem de genç kategorilerinde güzel sonuçlar aldığımız bir hafta oldu. Disiplinden taviz vermeden, önümüzdeki maçlara bakacağız. TREDAŞ Spor, idealleri büyük olan bir kulüp. Bunun için de sezonun son maçına kadar ve terimizin son damlasına kadar çalışmayı sürdüreceğiz” dedi.

 

TÜM TAKIMLARA VE SPORCULARA HAYIRLI OLSUN

TREDAŞ Spor Kulüp Başkanı Bünyamin Gılbaz, ise yaptığı açıklamada şunları dedi: “Öncelikli olarak 2014-2015 sezonun tüm takımlara ve sporculara hayırlı olmasını temenni ederim. Hafta sonu 3 kategoride başarılı olan takım ve sporcularımı kutlar ve sezon sonunda şampiyon olmalarını ve geçen sezon il dışında göstermiş oldukları başarılarının devamını diliyorum. Yönetimimiz ve sponsorumuz takımlarımızın ve sporcularının her zaman yanında olacaktır.”

 

Haber Merkezi