Genç mali müşavirler Kaymakam Gürbüz'ü şaşırttı

Kapaklı'nın yeni Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, hayırlı olsun ziyaretine gelen Muhasebeci ve Mali Müşavirleri ağırlarken, "Mali Müşavir denildiğinde aklıma 50'li yaşlarda insanlar geliyor.

GÜNDEM 10.10.2014 11:18:00 0
Genç mali müşavirler Kaymakam Gürbüz

Kapaklı’da faaliyet gösteren Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM), İpsala Kaymakamlığı’ndan Kapaklı Kaymakamlığı’na atanan Mehmet Ali Gürbüz’ü makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

 

MALİ MÜŞAVİRLERİ MAKAMINDA AĞIRLADI

Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, önceki gün saat 14.30’da Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Nurten Pandir, Hüseyin Yavuz, Sevilay Sönmez ve Aytaç Balaban’ı makamında ağırladı. Kaymakam Gürbüz’e hoş geldin ziyaretinde bulunan mali müşavirler, kendisine yeni görevinde de başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Gürbüz, “Mali Müşavir denildiğinde aklıma 50’li yaşlarda insanlar geliyor. Karşımda genç yaşta mali müşavirler görmek beni oldukça mutlu etti” dedi.

 

BİZ BURADAYIZ

Ziyarette konuşan SMMM Aytaç Balaban, “Bizler artık Çerkezköy’ün kuyruğuna takılarak faaliyet göstermek istemiyoruz. Kapaklı ilçe oldu. Biz de meslek grubu olarak ilçemizde faaliyet göstermek istiyoruz” dedi. SMMM Nurten Pandir de yaptığı konuşmada Kapaklı’da esnaf ve ticaret erbabının yerinde hizmet alması için ‘Biz buradayız’ mesajı vermek istediklerini ifade etti. Pandir, “Amacımız, Kapaklı’da esnaf ve iş adamlarımız ile birlikte güzel sosyal faaliyetler içinde bulunmaktır” dedi. Genç mali müşavirler konuşmalarını Kaymakam Gürbüz’e yeni görevinde başarılar dileyerek tamamladı.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ