Kaymakam Gürbüz muhtarlarla buluştu

Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, dün saat 15.30'da ilçede görev yapan mahalle muhtarları ile tanışma toplantısında bir araya geldi.

GÜNDEM 9.10.2014 17:51:00 0
Kaymakam Gürbüz muhtarlarla buluştu

Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, ‘Hoş geldin’ kabullerinin arasında ilçede görev yapan muhtarlarla bir araya geldi.

 

BİRLİKTE GÖREV YAPACAĞIZ

8 Ekim’de görevine başlayan Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz, bir yandan hayırlı olsun ziyaretlerini kabul ederken, bir yandan da ilçedeki eksikliklerin bir an evvel giderilmesi yönünde çalışmalara başladı. Bu kapsamda ilçede görev yapan 11 mahalle muhtarı ile bir araya gelen Kaymakam Gürbüz, “İnşallah bundan sonraki süreçte Kapaklı ilçemizde birlikte görev yapacağız. Amacımız, Kapaklı’nın tüm mahallelerinde yaşayan vatandaşlarımızın kamu hizmetlerinden en etkin bir şekilde faydalanmasını sağlamaktır” dedi.

 

DEMOKRASİNİN TEMEL TAŞLARISINIZ

Muhtarların, demokrasinin temel taşı olduğunu ifade eden Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz, “Vatandaşla ilk muhatap olan, halkın sorunlarını ve ihtiyaçlarını en iyi bilenler sizlersiniz. Sizden alacağımız bilgiler doğrultusunda Kapaklı halkının ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar gerçekleştireceğiz” dedi. Kaymakam Gürbüz’ün açılış konuşmasının ardından toplantı basına kapalı bir şekilde devam etti.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ