Vali kamu kurumlarını dolaşıyor

Kamu kurumlarına yönelik ziyaretler yapan Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, son ziyaretini Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne gerçekleştirdi.

GÜNDEM 9.10.2014 17:41:00 0
Vali kamu kurumlarını dolaşıyor

BİRİMLERDE İNCELEME YAPTI

Edirne Valisi Şahin, müdürlük binasını gezerek birimler ve yürütülen işlemler hakkında bilgi aldı. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bilgin Özbaş, toplantı salonunda kurumun personel sayısı, kuruluşlar, binalar, yürütülen projeler, faaliyetler ve yatırım programları hakkında geniş kapsamlı brifing verdi.

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, brifing sunumunun ardından Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün çalışmalarından duyduğu memnuniyeti belirterek, "Halka hizmet etmek hakka hizmet etmek gibidir. Çalışmaktan yorulmayın, muhtaç, yaşlı, engelli, çocuk, kadın, şehit aileleri ve gaziler ile dezavantajlı kesimlere yönelik hizmetler çok önemli" dedi.

 

AİLE DESTEK MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ

Vali Şahin, daha sonra il müdürlüğünün karşısında yer alan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nca dezavantajlı gruplara yönelik olarak hizmet verecek olan Aile Destek Merkezinin inşaat halindeki binasını gezerek yapılması gerekenler hakkında detaylı bilgi aldı. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nün hizmet binasının önünde hatıra fotoğrafı çekimi esnasında sigara içerek yoldan geçen vatandaşı gören Vali Şahin, vatandaştan sigarayı bırakma konusunda söz aldı.

 

Haber Merkezi