Gürbüz'e 'Hoş geldin' ziyaretleri başladı

Kapaklı'ya yeni atanan Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz göreve başladığı ikinci günde hayırlı olsuna gelenleri ağırladı.

GÜNDEM 9.10.2014 17:37:00 0
Gürbüz

İpsala’dan Kapaklı Kaymakamlığı’na atanan ve önceki gün işbaşı yapan Mehmet Ali Gürbüz’e ‘Hayırlı olsun’ ziyaretleri başladı.

 

İLK ZİYARET BAŞKANDAN

Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, dün saat 13.00’da Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı ağırladı. Başkan Mandalı'nın,  zaman içinde Kaymakam Gürbüz’e Kapaklı’nın coğrafyası ile ilgili teknik verileri sunacaklarını söylediği ziyarette Kapaklı’nın yeni bir ilçe olduğunu dile getirirken, “30 Mart seçimlerine kadar herhangi bir yaptırım gücümüz yoktu. Dolayısıyla 7 aylık bir ilçe olduğumuzu söyleyebiliriz. Bu bağlamda Tekirdağ’daki diğer ilçeler ile aynı hızla hizmet vermemiz mümkün değil. Bunun için Tekirdağ’da yeni ilçe olan Ergene ve Kapaklı’ya daha da fazla özen gösterilmelidir” konuşmasını yaptı.

 

 

GÜRBÜZ’E BAŞARILAR DİLEDİ

Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz’ün devlet nezdinde, kendilerinin de yerel anlamda ellerlinden gelen gayreti göstererek en kısa sürede Kapaklı’yı hak ettiği yere taşıyacaklarını söyleyen Başkan Mandalı “Çok tecrübeli bir Kaymakamımız var. Devlet Erkanı ile ilgili elinden gelen tüm yardımları bize yapacağından en ufak bir şüphemiz yok! Yeni görevinin hem kendisi hem ailesi hem de Kapaklı’ya hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

BELEDİYE İLE BİRLİKTE GÜZEL PROJELERE İMZA ATACAĞIZ

Hayırlı olsuna gelen Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya teşekkür eden Kapaklı’nın yeni Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz gerek belediye, gerek dernekler gerekse sivil toplum kuruluşları ile el ele vererek kapaklı için çalışacaklarını vurguladı.  Kapaklı Belediyesi’nin ilçenin en köklü kuruluşu olduğunu hatırlatan Kaymakam Gürbüz “Kaymakamlığımızın birçok ihtiyacı belediye tarafından karşılanacaktır. Kapaklı Belediyesi ile birlikte çok güzel işler yapıp, güzel projeleri hayata geçireceğiz. İnsanlarımız bizi hep bir arada görecek. Gerek Trakya Kalkınma Ajansı’na sunulacak projelerin gerekse devlet projelerinin hayat bulması için kaymakamlık olarak çalışacağız” ifadelerini kullandı.

 

KAYMAKAMLARDAN MESLEKTAŞLARINA HAYIRLI OLSUN

Mandalı’nın ardından Saray Kaymakamı Hüseyin Öner, Muratlı Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, Süleymanpaşa Kaymakamı Kamil Kıcıroğlu, Şarköy Kaymakamı Zekeriya Güney ve Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak ile Tekirdağ Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Ünal Diner de Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz’e ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. Meslektaşlarının ve Tekirdağ OSB Müdürünün ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Gürbüz kendilerine teşekkür etti. Kaymakamlar ve OSB Müdürü Diner de Kaymakam Gürbüz’e yeni görevinde başarılar diledi.

Bu arada Kaymakam Gürbüz ‘ü gazilerde ziyaret etti. Türkiye Muharip aziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ve beraberindeki gaziler Gürbüz’ü makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dileğinde bulundu.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ