Çerkezköyspor Arnavutköyspor ile karşılaşacak

Süper Amatör Lig temsilcilerimizden Çerkezköyspor yeni sezon hazırlıklarına Teknik Direktör Ergun Uncuoğullarından nezaretinde sürdürüyor. Çerkezköyspor cumartesi günü hazırlık maçında Arnav

GÜNDEM 9.10.2014 15:52:00 0
Çerkezköyspor Arnavutköyspor ile karşılaşacak

Yeni transferlerle sezona hazırlanan Çerkezköyspor hazırlık maçları ile lige hızlı bir başlangıç yapmak istiyor. Çerkezköyspor haftanın 6 günü yaptığı antrenmanlarla sezon hazırlıklarını sürdürürken, bu hafta sonu yeni bir hazırlık maçı ile Arnavutköyspor karşısına çıkacak.

 

ÇALIŞMALAR TAM GAZ SÜRÜYOR

Süper Amatör Ligin yeni takımlarından olan Çerkezköyspor  sezon hazırlıklarını Teknik Direktör Ergun Uncuoğullarından nezaretinde haftada 6 gün yaptığı antrenmanlarla sürdürüyor.  Önceki günkü atrenmanda yeşil beyazlılar tam çalışma imkanı buldu. Sezonun bitmesinin ardından yoğun transfer çalışmaları gerçekleştiren,  bazı futbolcularla yollarını ayıran bu arada yeni takviyeler yapan Çerkezköyspor’da eski oyuncular ile yeni oyuncuların kısa sürede kaynaşması Teknik kadronun yüzünü güldürüyor.

 

SEZONA HAZIR GİRMEK İSTİYORUZ

Hazırlık dönemine sıkı bir plan yaptıklarını vurgulayan Çerkezköyspor Teknik Direktörü Uncuoğullarından “ Ligin başlaması için önümüzde kısa bir süre var. Bu sürede eksikliklerimizi giderip, lige hazır girmek istiyoruz. Cumartesi günü İstanbul Amatör Lig ekiplerinden Arnavutköyspor ile saat 15.00’de Mustafa Uğraş Stadyumunda hazırlık maçı yapacağız. Pazar günü de takım olarak çift antrenman yapacağız. Takımda ki uyum teknik heyet olarak bizleri mutlu ediyor. Sakat oyuncumuz bulunmuyor. Önceki gün ise Kırklareli 1.Amatör Küme ekiplerinden Sergenspor ile hazırlık maçı oynadık. 4-0’lık üstünlüğümüz devam ettiği karşılaşmada sertlik düzeninin artması üzerine maçı 70’inci dakikada bitirdik” dedi.

 

NİJERYALI OYUNCUYA OTURMA İZNİ ALINAMADI

Ön anlaşma imzaladıkları Nijerya’lı Omar ile ilgili oturma izni sıkıntısı yaşadıklarını belirten Teknik Patron Uncuoğullarından “Nijerya Süper Lig ekiplerinden FC Rangers formasını geçtiğimiz sezon giyen  Nijerya 20 yaş altı milli oyuncu 1994 doğumlu Elochukwu Ume ile anlaşmıştık. Ancak oyuncumuz için oturma izni alamadık. Oyuncu da boşta kalmamak için  Bölgesel Amatör Ligde yer alan üç dört takım ile transfer görüşmesi yapıyor” dedi.

 

19 EKİM’DE SEZON AÇILIŞI YAPILACAK

Yeni sezon açılışını 19 Ekim’de gerçekleştireceklerini kaydeden Uncuoğullarından “ 19 Ekim’de yeni sezon açılışımızı gerçekleştireceğiz. Galatasaray ve Beşiktaş’ın altyapı takımları ile görüştük. Ancak sezon devam ettiği için bize geri dönüş yapmadılar. Büyük ihtimal yeni sezon hazırlık maçını Keşan Anafartalarspor ile oynayacağız. Perşembe günü ise Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Edirnespor Gençlik Kulübü ile hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz. Şu an kadromuzda 21 oyuncumuz bulunuyor. Üç oyuncu ile görüşme halindeyiz. Eksik gördüğümüz mevkiler için görüştüğümüz üç oyuncu ile önümüzdeki günlerde sözleşme imzalayacağız” diye konuştu.

 

GENÇ BİR TAKIM OLUŞTURDUK

Yeni sezonda genç ve dinamik bir ekip ile mücadele edeceklerini kaydeden Uncuoğullarından “ Bu sezon kadromuza genç oyuncuları da kattık. Yeni transferlerle birlikte güçlü bir Çerkezköyspor’u oluşturduk. Oyuncularımızın hazırlık maçlarında ve antrenmanlarda gösterdiği performanstan son derece memnunum. 2014-2015 sezonunu şampiyon olarak tamamlamak için elimizden gelen fazlasını yapmaya gayret edeceğiz” dedi.

 

Haber/Ahmet Kılavuz