Anaokulu oyuncak bekliyor

Hayırsever Erdinç Aytan, Saray 75. Yıl İlkokulu Ana Sınıfı'nın oyuncak ihtiyacı karşılamak için duyarlı vatandaşlara seslendi

GÜNDEM 9.10.2014 15:49:00 0
Anaokulu oyuncak bekliyor

Saray ilçesinde duyarlı hayırsever vatandaşlarından Erdinç Aytan, ilçenin fakir öğrencilerin çoğunlukta olduğu 75.Yıl İlkokulu’nda öğrenim gören ana sınıfındaki öğrencilerin oyuncak ihtiyacının karşılanmasını istedi. Saraylı hayırsever Erdinç Aytan, bu konuda Saray’ın ileri gelen esnaf ve iş adamları başta olmak üzere tüm vatandaşlar okula yardımda bulunmaları çağrısında bulundu.

 

BEN ÜZERİME DÜŞEN GÖREVİ YAPACAĞIM

Hayırsever Erdinç Aytan, okula yardım konusunda üzerine düşeni yapacağını belirterek,“Ben üzerime düşeni imkanlarım nispetinde yerine getireceğim. Ancak bu minik yavrularımızın ihtiyaçlarının karşılanması hepimizin görevi olduğunu düşünerek bu konuda ana sınıfımızın tüm oyuncak ihtiyaçlarının karşılanması için ilçemizdeki tüm duyarlı iş adamlarımızı esnaflarımızı göreve çağırıyorum. Oyuncaklar çocukların oynayabileceği cinsten olmalı. Bu konuda yapılacak yardımlar yarınlarımız olan çocuklarımızın geleceği içindir. Bu konuda katkı sağlayacak olanlara şimdiden teşekkür ediyor yardımlarını bekliyoruz.”dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN