1911 Çerkezköyspor, Silivrispor karşısında sınav verecek

Yeni sezona şampiyonluk parolası ile hazırlanan 1911 Çerkezköyspor bugün 3. Lig ekiplerinden Silivrispor ile hazırlık maçında karşılaşacak.

GÜNDEM 8.10.2014 17:48:00 0
1911 Çerkezköyspor, Silivrispor karşısında sınav verecek

Lige sıkı bir şekilde hazırlanan 1911 Çerkezköyspor hazırlık maçlarına da devam ediyor. 1911 Çerkezköyspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Murat Narçın, takımın lige hazır hale getirme açısından hazırlık maçlarının önemli olduğunu ve bu nedenle takım içindeki aksayan yönlerin giderilmesi bakımından  hazırlık maçlarına ağırlık verdiklerini belirtti.

 HAZIRLIK MAÇLARI ÖNEMLİ

Başkan Murat Narçın, bu yıl hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ve bu nedenle hazırlıkların sıkı şekilde devam ettiğini söyledi. Çalışmaların bir bölümünü de hazırlık maçları yaparak  lige takımı hazır hale getirdiklerini söyleyen Başkan Narçın, “1911 Çerkezköyspor olarak bu sezon lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Hedefimize ulaşmamız içinde çalışmalarımızı çok sıkı şekilde sürdürüyoruz. Yaptığımız hazırlık maçlarında takımın aksayan yönlerini gidererek bir sonraki hazırlık maçında ne gibi eksikliklerimiz var onlarında giderilmesine çalışıyoruz.”dedi.

BUGÜN YENİ BİR HAZIRLIK MAÇI YAPACAK

Başkan Narçın, bugün yeni bir hazırlık maçı yapacaklarını belirterek, “Bu gün 3 ligin güçlü ekiplerinden olan Silivrispor ile saat 16.00’te kendi sahamızda yapacağımız hazırlık maçına tüm Çerkezköylüleri bekliyoruz. Bu hazırlık maçı bizim için çok daha önemli çünkü güçlü bir rakiple oynayacağımız  hazırlık maçında takımın aksayan yönlerini görmemiz açısından çok daha önemli olduğunu düşünüyorum. Oluşturduğumuz güçlü kadromuz Silivrispor karşısında önemli bir sınav verecek. Bu sınavdan takımımızın iyi not alacağını umuyorum.”diye konuştu.

 

Haber/Seyit SÜREN