Albayrak Cem Vakfı'nı da unutmadı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy gezisi sırasında dün saat 9.00'da da Kapaklı'daki Erenler Cem Evi'ni ziyaret etti.

GÜNDEM 8.10.2014 13:43:00 0
Albayrak Cem Vakfı

ALBAYRAK’A EŞLİK ETTİLER

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanı Şehabettin Küçükyazıcı, Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri Nedim Yılancı ve Ensar Sivri, Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Kayyum Heyeti Başkanı Hasan Demir, Kızılay Çerkezköy Şube Başkanı Ertan Aşut ve çok sayıda partili de Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a Erenler Cem Evi ziyaretinde eşlik etti. Başkan Albayrak ve beraberindeki heyet burada Cem Vakfı Merkez Yönetim Kurulu Üyelerinden Enver Koçer tarafından karşılandı.

MAHKEMEYİ KAZANDIK

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Enver Koçer, “Bilindiği üzere Diyanet bize ödenek vermiyor. Biz de hakkımızı Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’nde aradık. Açtığımız davayı kazandık. Fakat hala bir ödenek alamıyoruz” dedi. Erenler Cem Evi’nin faaliyetleri hakkında Koçer’den bilgi alan Kadir Albayrak, hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından Tekirdağ’a doğru yola çıktı.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ