Ak Parti ikinci gün bayramlaştı

AK Parti Çerkezköy İlçe Yönetimi Kurban Bayramı'nın ikimci günü bayramlaşma programı düzenledi. Saat 14.00 ile 15.00 arasında ilçe binasında gerçekleştirilen bayramlaşmada İlçe Başkan

GÜNDEM 7.10.2014 15:47:00 0
Ak Parti ikinci gün bayramlaştı

ADAY ADAYLARIDA HAZIR BULUNDU

Ak Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nın bayramlaşma programına İlçe Başkanı Reşat Bahar ile birlikte, ilçe eski başkanlarından Sait Yazı, Alaettin Demirbağ, Selda Yeşil, Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, ilçe yönetim kurulu üyeleri, AK Partili Çerkezköy Belediye meclis üyeleri, İlçe Başkanlığı’na aday olduklarını açıklayan Hasan Karaca ve Mahmet Han Atbaşı da katıldı. Bayramlaşma sonunda İlçe Başkanı Reşat Bahar eski ilçe başkanları ve ilçe başkanlığına aday olan Karaca ve Atbaşı,  partililerle birlikte günün anısına toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar, bayramlaşmanın ardından bir konuşma yaptı. Bayramların birlik ve beraberliğin pekişmesinde önemli rolü olduğunu vurgulayan Bahar, “Bayramlarımız bizim için çok önemlidir. Özellikle birlik ve beraberliğimizin çok daha pekişmesi ve dini duygularımızın üst düzeye çıkmasında önemli rolü vardır. Bu nedenle yalnız bayramların olduğu günlerde değil her zaman birlikteliğimizi kardeşliğimizi bu günkü düzeyde tutmamız gerektiğine inanıyor ve tüm partililerimizin ve Çerkezköy halkımızın Kurban bayramını içtenlikle kutluyorum.”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN