Huzurevi'nde davul zurna eşliğinde bayramlaştılar

Edirne Valiliği'ne bağlı Huzurevi Müdürlüğü binasında, huzurevi sakinlerine yönelik davullu zurnalı bayramlaşma eğlencesi düzenlendi. Huzurevi sakinleri, Edirne Roman Eğitim Gönüllüleri DerneÄ?

GÜNDEM 7.10.2014 10:59:00 0
Huzurevi

Edirne Roman Eğitim Gönüllüleri Derneği tarafından organize edilen eğlence programında, Edirneli Roman gençlerden oluşan müzik topluluğu, çaldıkları şarkılarla huzurevi sakinlerini önce duygulandırdı daha sonra da eğlendirdi. Huzurevi sakinleri, çalınan Roman ezgileri müziklerle doyasıya eğlenirken, adeta gençlik yıllarına dönüp, oturdukları yerden müziğin ritmine ayak uydurdu.

 

BAYRAM HEYECANINA ORTAK OLMALARINI İSTEDİK

Edirne Roman Eğitim Gönülleri Derneği Başkanı Turan Şallı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bilgin Özbaş’a, kendilerine bu imkanı vermesinden dolayı teşekkürlerini dile getirerek, "Edirne Huzurevi’nde bulunan yaşlılarımızın bayram heyecanına ve mutluluklarına ortak olmak istedik. Çünkü biz huzurevinde bulunan insanlarımızı birer anne birer baba olarak düşündüğümüz için onlar da bugün mutlu olsunlar, sevinsinler istedik. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, gerçekten sosyal devletin gereği olarak ihtiyaç duyulan vatandaşlarımıza gerekli olan tüm desteği vermekte, kendilerinin çalışmalarını beğeniyle takip etmekteyiz. Bakanlığın ilgili kişilerine de desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

 

Haber Merkezi