Eşkinat'dan en anlamlı bayramlaşma

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, bayramda yapılabilecek en anlamlı ziyaretler gerçekleştirdi. Eşkinat, huzurevinden hastaneye oradan çocuk yuvalarına giderek bayramlaştı, gönül aldı!

GÜNDEM 7.10.2014 09:48:00 0
Eşkinat

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, bayramdan önce başlattığı bayramlaşma programını bayramda da sürdürdü. Başkan Eşkinat, mahalle bayramlaşmalarının ardından devlet hastanesinde yatan hastaları, huzur evinde kalan yaşlıları ve sevgi evindeki çocukları ziyaret ederek bayramlaştı.

 

İLK ZİYARET HASTANEYE

Tekirdağ Devlet Hastanesi’nde yatan hastaları ziyaret ederek yola koyulan Başkan Eşkinat’a eşi Belgin Eşkinat ile Başkan yardımcıları Mustafa Özdemir ve Telat Akköse eşlik etti.

Hastanede yatan hastalara geçmiş olsun dileklerini iletip sohbet eden Eşkinat, kurban bayramlarını kutlayıp hastane personeli ile de bayramlaşarak devlet hastanesinden ayrıldı.

 

HUZUR EVİNE GİTTİ

Bayram ziyaretlerine Huzur evi ile sürdüren Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ve beraberindekiler huzur evi sakinleri ile uzun süre sohbet edip bayramlaştı. Duygusal anlarında yaşandığı ziyarette huzur evi sakinlerine Süleymanpaşa Belediyesi tarafından hazırlanan nostaljik radyo hediye edildi.

 

SEVGİ ÇOCUKLARIYLA PASTA KESTİ

Bayramlaşma alanına inemeyen huzur evi sakinlerini de odalarında ziyaret eden Eşkinat, iyi bayramlar dileyerek Sevgi evi çocukları ile buluştu. Bayramlaşmanın ardından balonlar ve sürprizlerle çocuklarla yakından ilgilenip onlarla samimi sohbetler eden Süleymanpaşa Belediyesi ekibi çocuklar için hazırlanan pastayı keserek eğlence dolu anlar yaşattı.

 

Haber Merkezi