İLK ADAY FEDAHİ GÜVEN OLDU

CHP'de kongre tarihinin belirlenmesinin ardından Çerkezköy İlçe Başkanlığı için ilk aday eski ilçe başkanlarından Fedahi Güven oldu

GÜNDEM 2.10.2014 13:19:00 0
İLK ADAY FEDAHİ GÜVEN OLDU

Geçtiğimiz pazartesi günü CHP Çerkezköy Kayyum Heyeti tarafından 19 Ekim Pazar günü yapılacağı açıklanan Çerkezköy İlçe Kongresi için ilk aday Fedahi Güven çıktı. CHP Eski İlçe Başkanlarından Fedahi Güvcen, aday olması için partililerin yoğun talebi olduğun belirterek,  kendisi hakkında belediye başkanı Vahap Akay ile aralarında kırgınlık olduğu yönündeki söylemlerinde dedikodu olduğunu söyledi.

ADAY OLACAĞINI AÇIKLADI

CHP Çerkezköy İlçe Eski Başkanı ve Tekirdağ Milletvekili eski adaylarından Çerkezköylü iş adamı Fedahi Güven, önümüzdeki ay yapılacak olan ilçe kongresinde aday olması için partililerinden yoğun bir şekilde talep ve baskı gördüğünü kaydetti. Güven Marmara Haber’e yaptığı açıklamada, “İlçemizde partimizin çok daha iyi yerlere gelmesi için partililerimizden gelen yoğun talep üzerine aday olmaya karar verdim. Eğer kongrede seçilirde ilçe başkanı olursam parti içindeki tüm küskünlükleri ortadan kaldırarak bütünleştirici ve birleştirici olacağım. Bu konuda da kararlıyım. Artık Çerkezköy’de 30 Mart itibariyle devraldığımız belediye başkanlığı ile birlikte yükselen CHP bayrağını uzun yıllar buradan indirmemek kaydıyla daha da yukarılara çıkartmak için büyük çaba harcayacağımı tüm kamuoyuna duyuruyorum.”ifadelerini kullandı.

KIRGINLIK YOK

Bazı kesimlerin Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ile aralarında kırgınlık olduğu yönünde dedikodu üretildiğini söyleyen Fedahi Güven, “ Belediye Başkanımız Vahap Akay ile kırgınlığım olduğu şeklindeki dedikodular tamamen asılsızdır. Ben ne partililerime ne belediye başkanımıza bir kırgınlığım ya da küskünlüğüm yok. Ben her zaman partimin seçilmiş belediye başkanı, milletvekili ve yönetimlerin yanında oldum ve olmaya da devam edeceğim. CHP’yi önümüzdeki genel seçimlerde de ilçemizde birinci parti olarak çıkması için canla başla çalışacağımın da bilinmesini istiyorum. Ben kimseye kırgın falan değilim. Önemli olan parti içinde birlik ve beraberliği sağlayarak başarıyı yakalamak ve partimizin bayrağını daha da yukarılara çıkarmaktır. Bu tüm partililerimizin görevidir. Bu nedenle ilçe başkanlığına aday olacağım. Kongremizin hayırlı olacağına da yürekten inanıyorum.” açıklamalarını yaptı.

 

Haber/Seyit SÜREN