Gedikoğlu, hazırlık dönemini değerlendirdi

1911 Çerkezköyspor Genel Kaptanı Melih Gedikoğlu, takımın hazırlık dönemini Marmara Haber'e değerlendirdi. Gedikoğlu, sezona iddialı bir şekilde hazırlanan 1911 Çerkezköyspor' da herhangi bir

SPOR 1.10.2014 11:43:00 0
Gedikoğlu, hazırlık dönemini değerlendirdi

1911 Çerkezköyspor Genel Kaptanı Melih Gedikoğlu, Marmara Haber’e takımın hazırlık dönemini değerlendirdi. Dün gazetemize hazırlık çalışmalarının birinci etabında yapılan çalışmalar sonrasında oynadıkları üç hazırlık maçıyla ilgili görüşlerini açıklayan Genel Kaptan Gedikoğlu, hazırlık döneminde takımın aksayan yönlerini gördüklerini ve bu yönlerinde giderilmesi için gayret gösterdiklerini kaydetti. Gedikoğlu, “Şu an takımda önemli bir aksaklık ve sorun yok. Ancak yine de çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz.”dedi.

 

HAZIRLIK MAÇLARI ÇOK ÖNEMLİ

Genel Kaptan Melih Gedikoğlu sezon öncesinde hazırlık maçlarının takımların eksikliklerini gidermesi acısından çok önemli olduğunu belirterek, “1911 Çerkezköyspor olarak lig hazırlıklarımızın birinci aşamasını kurban bayramı arifesinde tamamlamış olacağız. 3 günlük bayram tatili sonrası bayramın 4. Günü top başı yaparak çalışmalarımıza hızla devam edeceğiz. Lig hazırlıklarımız 8 Eylül tarihinde birinci etap çalışmalarına başladık ve bu güne kadar yapılan sıkı çalışmalar takımımızı olumlu yönde etkiledi ve bu dönem içinde yaptığımız üç hazırlık maçında da takımımız rakiplerimize göre iyi olduğunu gördük ancak bu yeterli değil.”dedi.

 

YİNE HAZIRLIK MAÇLARI YAPACAĞIZ

Hazırlık maçlarında takım içinde mevkilerde aksayan ya da daha iyi olmasını istedikleri oyuncuların üzerinde durduklarını anlatan Gedikoğlu, “Futbolcularımızın daha iyi olması ve mevkilerine daha iyi adapte olmaları yönünde çalışmalar yapmaya başladık. Özellikle lig maçları öncesi tüm takımlar için hazırlık maçları aksaklıklarını gidermesi acısından çok önemli bu nedenle lig müsabakalarına kadar çalışmalarımızı hızla sürdüreceğiz. Sezon öncesi daha birçok  hazırlık maçı yapmayı planladık.Yapacağımız hazırlık maçları ile eksikliklerimizi gidererek lige eksiksiz şekilde başlamak istiyoruz.”dedi.

 

TAKIM BAYRAMIN 4. GÜNÜ TOP BAŞI YAPACAK

Açıklamalarında sezon hazırlıklarını değerlendiren Gedikoğlu, Bayram tatilinin ardından yeniden takımın çalışmalarına devam edeceğini analatarak şunları söyledi:“Lig hazırlıklarımızın ikinci etabına Kurban Bayramı’nın dördüncü günü başlıyoruz. Lig müsabakalarına kadar çok sıkı bir çalışma temposu içinde olacağız.Ta ki takımın eksiklikleri giderilene kadar çok çalışacağız.Takım kadromuzda bulunan tüm futbolcu kardeşlerim çalışmalara firesiz katılarak devam etmekte ve bu güne kadar oynadığımız hazırlık maçlarında da takımlarının ligde başarı sağlaması yönünde bizlere güven verdiler.Ancak lig başlayana kadar çok daha iyi olmamız gerektiğine inanıyoruz ve bu nedenle çalışmalarımızı aksatmadan ve gevşeklik yapmadan disiplinli şekilde hızla sürdürüyoruz.”

 

Haber/ Seyit SÜREN