CHP'de kongre tarihi açıklandı

CHP Kayyum Heyeti Başkanı Hasan Demir, bir basın toplantısı düzenleyerek İlçe Kongre tarihini açıkladı. Demir, 19 Ekim tarihinde Çerkezköy İlçe Teşkilatı'nın Olağanüstü Kongresiâ€??

GÜNDEM 30.09.2014 15:09:00 0
CHP

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nın kongre tarihi belli oldu. CHP Çerkezköy İlçe Olağanüstü Kongresi 19 Ekim 2014 tarihinde yapılacak.

KAYYUM HEYETİ BAŞKANI AÇIKLADI

CHP’de bir süreden beri beklenen kongre tarihini CHP Çerkezköy Kayyum Heyeti Başkanı Hasan Demir açıkladı. Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nın Olağanüstü Kongresinin 19 Ekim tarihinde yapılacağını kaydeden Demir “Kongre tarihini belirleme çalışmasında Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl’ün görüşleri doğrultusunda hareket ettik. Genel Başkan Yardımcımız Tekin Bingöl, Cumhurbaşkanlığı seçimi ve sonrasında olağanüstü kurultaydan ötürü kongremizin ertelenmesini, kendisinin belirleyeceği bir zamanda kongreyi yapabileceğimizi söylemiştir” açıklamasını yaptı.

 

HAYIRLI OLSUN

Kayyum Heyeti Başkanı Demir, yapılacak kongrenin Çerkezköy için hayırlı olması temennisinde bulunarak,“Tekin Bingöl ve İl Başkanlığının kararı ile 19 Ekim Pazar günü kongremizin yapılmasına karar verildi. Olağanüstü kongremizin CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı’na hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.Gazetecilerin, “Aday olacak mısınız” sorusunu da cevap veren Demir, “Arkadaşlarımız ile yapacağımız değerlendirmenin ardından kararımızı açıklayacağız. Kongremizde ise 207 delegemiz oy kullanacak” dedi. Toplantıda yer alan CHP Eski İlçe Başkanı Metin Dönmez’de seçimde aday olması halinde Hasan Demir’i destekleyeceklerini kaydetti.

 

Haber/Ahmet Kılavuz