Seyir halindeki araç alevlere teslim oldu

Kapaklı'da dün akşam saat 19.00 sıralarında seyir halindeki bir otomobilde çıkan yangın, paniğe neden oldu. Araç yangınında her hangi bir can kaybı ya da yaralanma olmazken, yangından geriye yalnızca hur

GÜNDEM 29.09.2014 19:43:00 0
Seyir halindeki araç alevlere teslim oldu

ARAÇ BİR ANDA YANMAYA BAŞLADI

Olay, Kapaklı-Saray yolunda Özden Petrol önünde meydana geldi. İddiaya göre Saray-Kapaklı istikametinde seyir halinde olan Sedat Ablay yönetimindeki 34 DR 0567 plakalı otomobil, Özden Petrol önüne geldiğinde birden yanmaya başladı. Paniğe kapılan araç sürücüsü Sedat Ablay, yol ortasında durarak araçtan indi ve durumu hemen itfaiye ekiplerine bildirdi.  

 

YOL ARAÇ TRAFİĞİNE KAPATILDI

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı itfaiye ekipleri olay yerine Pınar Bulvarı’ndaki trafik yoğunluğu nedeniyle yaklaşık 15 dakikada gelebildi. Yangın nedeniyle Kapaklı Saray yolunun her iki tarafı da araç trafiğine kapatıldı.

 

YANGIN ELEKTRİK AKSAMINDAN ÇIKTI

İki itfaiye aracının müdahale ettiği yangın, kısa sürede söndürüldü, fakat yangından geriye hurdaya dönmüş bir araç kaldı. İtfaiye yetkilileri yangının, aracın elektrik aksamında çıkan bir arızanın neden olduğunu belirtti. Araç sürücüsü ifadesi alınmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürülürken, yangınla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ