Vali Yerlikaya'ya Litvanya'dan misafir geldi

AB-Türkiye şehir eşleştirme programı kapsamında Litvanya'nın Klaıpeda şehri temsilcileri Tekirdağ Valiliğini ziyaret etti.

GÜNDEM 29.09.2014 15:37:00 0
Vali Yerlikaya

TEKİRDAĞ KLAİPEDA İLE EŞLEŞTİ

Valiliklerde AB İşleri Kapasite Oluşturma Projesi(VAPPRO) kapsamında yürütülen 'AB-Türkiye Şehir Eşleştirme Programı' çerçevesinde Litvanya'dan gelen heyet, Tekirdağ Valiliğini ziyaret etti. 14-16 Nisan 2014 tarihinde yapılan görüşmeler sonucu Şehir Eşleştirme Programında Tekirdağ ile Litvanya’nın Klaipeda şehri ile eşleşmesinin ilk adımı olarak Tekirdağ Vali Yardımcısı Dağıstan Kılıçaslan ve beraberindeki heyet Litvanya’nın Kleıpeda şehrine ziyaret düzenlendi. 

 

İADEYİ ZİYARET

Programın ikinci ayağı olarak Litvanya’nın Klaıpeda şehrinden gelen heyet, çevre, atık yönetimi ve turizm tematik öncelikleri kapsamında iş birliği yapmak için Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya ile görüştü. Ziyarete gelen heyette Kleıpeda Belediye Başkan Yardımcızı Arturas Sulcas, Kleıpeda Bölgesel Atık Merkezi direktörü Sarunas Reikalas ve Kültür Bölümü Uzman Şefi Karolina Paskeviciene ile beraberindeki 3 kişi yer aldı.

 

Haber Merkezi