Kaymakam Kuzulu Optimed'e veda etti

Valiler ve Kaymakamlar kararnamesiyle Kırklareli Vali Yardımcılığına atanan Kapaklı ilçesinin kurucu Kaymakamı Aslı Ayanoğlu Kuzulu önceki gün Özel Optimed Hastanesi'ne veda ziyaretinde bulundu.

GÜNDEM 29.09.2014 10:23:00 0
Kaymakam Kuzulu Optimed

UNUTULMAYACAK ANILARLA AYRILIYORUM

Kuzuluyu Optimed Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op.Dr. Ayhan Akbıyık, Genel Müdür Op.Dr. Ayhan Arslan ve Başhekim Op.Dr. Recep Çalışkan, Başhekim odasında ağırladı. Kuzulu, Kapaklı’da çalıştığı bir yılı aşkın süre içinde Kapaklı İlçesi’nin Kurucu Kaymakamı olarak gerekeni yaptığını, gerek Kapaklı’da gerek ise Çerkezköy’de çok güzel dostluklar edindiğini, Kapaklı halkının her zaman sıcak ilgisini gördüğünü ve Kapaklı’dan unutulmayacak güzellikte anılarla ayrıldığını anlattı.

 

OPTİMED YÖNETİMİ YENİ GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLEDİ

Optimed Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op.Dr. Ayhan Akbıyık, Hastane Genel Müdürü Op.Dr. Ayhan Arslan, hastane Başhekimi Op.Dr. Recep Çalışkan’da ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ettiler. Hastane Yönetim Kurulu Başkanı Akbıyık, “Kapaklı ilçemizin kurucu Kaymakamı olarak kısa zaman içinde çok başarılı işlere imza attınız. Çalışmalarınızı takdirle karşıladık.Yeni görev yeriniz Kırklareli’nde de Vali Yardımcısı olarak başarılı olacağınıza inanıyoruz ve size yeni görev yerinizde de başarılar diliyoruz.”dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN