GÜMÜŞÜHANELİLER İSİM DEĞİŞTİRDİ

Çerkezköy Gümüşhaneliler Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği'nin ismi değiştirildi

GÜNDEM 29.09.2014 09:59:00 0
GÜMÜŞÜHANELİLER İSİM DEĞİŞTİRDİ

Çerkezköy Gümüşhaneliler Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği’nde pazar günü 12.00’de yapılan Genel Kurul Toplantısı ile isim değişikliği yapıldı. Tek gündem maddesini görüşmek üzere toplanan genel kurul üyeleri Çerkezköy Gümüşhaneliler Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği’ni Tekirdağ Gümüşhaneliler Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği olarak değiştirdi.

 

ÇERKEZKÖY YERİNE TEKİRDAĞ GELDİ

Tekirdağ genelinde Gümüşhaneliler’e ait tek dernek olan  Çerkezköy Gümüşhaneliler Sosyal Yardımlaşma ve Kültürel Derneği’nin Tekirdağ Gümüşhaneliler Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği olması yönünde tek maddelik genel kurul toplantısında derneğin isminin değiştirilip değiştirilmemesi görüşüldü. Yapılan toplantı sonunda oy birliğiyle derneğin ismi Tekirdağ Gümüşhaneliler Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği olarak değiştirilmesi kabul edildi.

 

TEKİRDAĞ’DA TEK DERNEĞİZ

Dernek Başkanı Hasan Hatipoğlu, Gümüşhaneliler derneği olarak Tekirdağ il genelinde tek dernek olduklarını ve Tekirdağ il merkezi başta olmak üzere ilçelerinde yaşayan Gümüşhane kökenli insanları da temsil etmesi için derneğin adını Tekirdağ olarak değiştirilmesini uygun bulduklarını ve Merkezi Çerkezköy olmak kaydıyla diğer ilçelere de şubeler açmayı hedeflediklerini belirtti.

 

MERKEZ ÇERKEZKÖY OLACAK

Başkan Hasan Hatipoğlu, yapılan bu değişiklikle ilgili şunları anlattı:“Tekirdağımız artık Büyükşehir. Bu nedenle il merkezi olmak üzere tüm ilçelerimizde de Gümüşhane kökenli insanlarımız yaşamaktadır. Şu an derneğimiz Çerkezköy ve çevresindeki Gümüşhane kökenli hemşerilerimize hizmet veriyor. Biz Tekirdağ il genelinde tek dernek olduğumuz için bunu il geneline yayarak tüm il genelindeki hemşerilerimiz tek çatı altında toplayarak geniş kitlelere hizimet vermeyi hedefliyoruz. Bu nedenle Çerkezköy Gümüşhaneliler Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneğimiz’in adını Tekirdağ Gümüşhaneliler Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği olarak değiştirilmesi kararı aldık.Tüm hemşerilerimize hayırlı olsun. Merkezi Çerkezköy olacak olan derneğimize bağlı olarak ilçelerimize de şubeler açacağız.”

 

Haber/Seyit SÜREN