Elektrik kesintisine devam!

Hemen neredeyse her gün TREDAŞ, Tekirdağ ve ilçelerinde elektrik kesintisine gidiyor. Bugün, yarın ve çarşamba günü bölgemizde yine elektrik kesintileri var.

GÜNDEM 28.09.2014 17:34:00 0
Elektrik kesintisine devam!

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), Tekirdağ İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında yapacağı çalışmalardan dolayı elektrik kesintilerine karşı vatandaşları uyardı.

 

YENİ TESİS ÇALIŞMASI YAPILIYOR

TREDAŞ Tekirdağ İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında, ‘Yatırım Kapsamında Tesis’ çalışması nedeniyle, bugün 08:30-18:00 saatleri arasında 9 saat 30 dakika saat süre ile elektrik kesintisi yaşanacak. Kesintiden, Barbaros Topağaç mevkii Prestij Evleri Sitesi, Hasan Erol Caddesi’nin bir bölümü, Prestij Sokak, Uluç Ali Sokak, Oruç Reis Sokak ve Burçak Sokak, Özdoyuran Villası ve civarı etkilenecek.

 

KESİNTİLER YARIN VE ÇARŞAMBA DA DEVAM EDİYOR

Elektrik kesintileri yarın ve çarşamba günü de devam edecek. Yarın 08:00-18:00 saatleri arasında 10 saat süre ile Şarköy’ün Mürefte Mahallesi, Ahmet Fethi Ekmekçioğlu-Sevilen Şarapçılık A.Ş.’de gerçekleşecek. Kesintiler 1 Ekim Çarşamba günü de 08:00-18:00 saatleri arasında 10 saat süre ile devam edecek.

 

ABONELERE UYARI

TREDAŞ yetkilileri aboneleri, “Elektrikle çalışan cihazların devreden çıkartılması, yapılacak çalışmaların, programlı elektrik kesintisi için belirtilen saatten önce bitmesi halinde, kesintiden etkilenen yerlere çalışma bitiminden hemen sonra ilan edilen kesinti bitiş saatinden önce enerji verilebileceği, jeneratör kullanan abonelerin kesinti esnasında güvenlik açısından şebeke ayırıcısını açmaları, elektrik kesintisi hakkında daha geniş bilgi için ‘Alo 186 Çağrı Merkezi’ne başvurmaları” konusunda da uyardı.

 

Haber Merkezi