Çolakoğlu, 100 alan kursiyerini ödüllendirdi

Özel Çolakoğlu Sürücü Kursu, kursiyerler arasında tüm pratik, teorik ve yazılı sınavlarda 100 tam not alan kursiyerini altınla ödüllendirdi. B ehliyeti için sınava giren ve tam not alarak büyük baÅ?

GÜNDEM 26.09.2014 17:10:00 0
Çolakoğlu, 100 alan kursiyerini ödüllendirdi

Çerkezköy’de B Sınıfı sürücü belgesi almak için kursa yazılan Özlem Koç girdiği tüm sınavlardan 100 puan alınca Özel Çolakoğlu Sürücü kursu da bu kursiyerini altınla ödüllendirdi.

 

TÜM SINAVLARDAN TAM NOT ALDI

Uzun yıllardan beri Çerkezköy’de faaliyet gösteren Özel Çolakoğlu Kursu yetkilileri beş yıl önce başlattıkları uygulama ile ehliyet sınavından yüz alan kursiyerlerini küçük altınla ödüllendiriyor. Kursta teorik dersleri kaçırmayan, girdiği teorik ve yazılı sınavlarda yüz tam puan alma başarısı gösteren Özlem Koç önceki gün Çolakoğlu Sürücü Kursu’nda düzenlenen törenle ödüllendirildi.

 

ÇEYREK ALTIN HEDİYE ETTİ

Her sınav sonunda tüm soruları tam olarak yanıtlayan ve direksiyon sınavında da tam puan alan kişiye çeyrek altın hediye ettiklerini belirten Özel Çolakoğlu Sürücü Kursu Müdürü Mete Koçak , “Çalışmak sizden ödül bizden” sloganını hayata geçirdiklerini belirtti. Koçak, “Bayan arkadaşımız hem teorik hem yazılı sınavdan tam puan elde etti. Bizde kendisini tebrik ediyoruz. 25 yıldır Çerkezköy’de faaliyet gösteren bir işletme olarak her sınavda tam puan alan öğrencilerimizi derecelendiriyoruz ve ödüllendiriyoruz.”dedi.

 

DERSLERİ KAÇIRMADI

Sürücü kursu tarafından altınla ödüllendirilen Özlem Koç ise bu jest nedeniyle Özel Çolakoğlu Sürücü kursu yönetimine teşekkür etti. Düzenli olarak derslere girdiğini kaydeden Koç, “Hocalarımızı dinledim ve bu başarıyı yakaladım. Burada bana yardımcı olan öğretmenlerime ve küçük altın vererek beni onurlandıran sürücü kursu idaresine teşekkür ediyorum.”diye konuştu.

 

Haber/Gökhan Yılmaz