Vali'nin adı Kırklareli Üniversitesi'nde yaşayacak

Balıkesir'e atanan Kırklareli Valisi Mustafa Yaman'ın hatırası, Kırklareli Üniversitesi'nde yaşatılacak.

EĞİTİM 26.09.2014 13:20:00 0
Vali

KAMPÜSE ADI VERİLECEK

Kırklareli’nin tayin olan Valisi Mustafa Yaman'ın Kırklareli Üniversitesine sunduğu katkılar ve göstermiş olduğu yakın ilgi dolayısıyla Kırklareli Üniversitesi Senato Kararı gereğince Kayalı Kampüsü'nde yapımı tamamlanan kapalı spor salonunun adının 'Vali Mustafa Yaman Kapalı Spor Salonu' olarak belirlenmesine oy birliği ile karar verildi. 

 

AÇILIŞI YAPILDI

Alınan kararın Vali Mustafa Yaman'a sunulması için Kırklareli Üniversitesi Kayalı Kampüsü Kapalı Spor Salonu'nda karar takdim töreni düzenlendi. Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç'ın Vali Mustafa Yaman'a Teşekkür Belgesini takdim etmesinin ardından 'Vali Mustafa Yaman Kapalı Spor Salonu'nun açılışı yapıldı. 

 

ÜNİVERSİTEYE YAKIN İLGİ GÖSTERDİ

Vali Mustafa Yaman ve KLÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç, törenin ardından spor salonunu inceleyerek, Kayalı Kampüsü Konferans Salonuna geçti. Rektör Prof. Dr. Mustafa Aykaç programda yaptığı konuşmada Vali Yaman'ın geldiği günden bu yana sayılamayacak kadar çok olan desteklerini büyük bir şükranla andıklarını ifade ederek, "Minnet ve şükran duygularımızın ifadesi olarak Üniversitemiz Kayalı Kampüsü’nde yapımı tamamlanan Kapalı Spor Salonunun adının 'Vali Mustafa Yaman Kapalı Spor Salonu olarak belirlenmesine tüm üniversite mensupları destek verdi ve senatomuz tarafından karar verildi. Sayın Valimiz Mustafa Yaman'ın Üniversitemize bugüne kadar sunduğu büyük katkılar ve göstermiş olduğu yakın ilginin Üniversitemizin hatırasında daima yaşatılması ve hayırla anılmasına vesile olmasını diliyoruz" dedi.

 

VALİ’DEN ÜNİVERSİTEYE TEŞEKKÜR

Rektör Aykaç ile birlikte çalışarak Kırklareli Üniversitesine ve üniversite öğrencilerine katkıda bulunmaktan onur duyduğunu belirten Vali Yaman ise Rektör Aykaç'a ve tüm üniversite çalışanlarına teşekkürlerini sundu. Rektör Prof. Dr. Mustafa Aykaç, Kırklareli Valisi Mustafa Yaman'a hediyelerini takdim etmesinin ardından Vali Yaman’ı ve beraberindeki protokol heyetini makam odasında ağırladı.

 

 

Haber Merkezi