Akay öğrencilerin sıralarını yeniledi

Çerkezköy Belediyesi eğitime desteğini sürdürüyor. Belediye, bu kapsamda ilçedeki Atatürk İlkokulu'na 30 sıra 60 sandalye alarak hediye etti. Öğrenciler yeni sıralardaki yerlerine hemen geçerken, BaÅ?

EĞİTİM 26.09.2014 13:11:00 0
Akay öğrencilerin sıralarını yeniledi

Çerkezköy Belediyesi’den Atatürk İlkokulu’na sıra desteği.  Atatürk okulunun eskiyen sıralarının yenilenmesi için belediyeden talepde bulunan okul idarecilerinin isteğini karşılayan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, dün Atatürk ilkokuluna 30 takım sıra hediye etti.

 

30 SIRA 60 SANDALYE ALINDI

Atatürk İlkokulu Müdür Vekili Ensar Bakanoğlu, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a bir süre önce okulun bazı sınıflarında sıraların eski olması nedeniye zor kullanıldığını ve yenilenmesi için belediyeden sıra desteği yapılmasını istediklerini anlattı. Akay’ın bu talebi karşılıksız koymadığını belirten Müdür  “Okulumuzda yıllardır çocuklarımızın oturduğu sıraların bazı sınıflarda eski oluşu nedeniyle kırılmalar meydana geldi. Tamirinin de zor olması nedeniyle belediyemizden okulumuza sıra desteği yapmasını talep etmiştik. Belediye Başkanımız Vahap Akay’da talebimizi yerinde buldular ve okulumuza 30 sıra ve 60 sandalyeden oluşan 30 takımlık bir sıra desteğinde bulundular. Belediyemizin okulumuza verdiği yeni sıralarda şimdi öğrenim gören öğrencilerimizde çok sevinçli. Belediye Başkanımız Vahap Akay’a okulumuza yapmış olduğu katkı ve destekleri nedeniyle çok teşekkür ediyorum. Başkanımızdan ileride bu yönde biraz daha destek beklediğimizi de belirtmek istiyorum.”dedi.

 

ÖĞRENCİLER YENİ SIRALARDA

Atatürk İlk Öğretim Okulu 3. Sınıf öğrencileri belediyenin  hediye ettiği yeni sıralarda eğitim görmekten son derece mutlu. Hemen yeni sıralardaki yerlerini alan minik öğrenciler, Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkür etmeyi ihmale etmedi. 

 

Haber/Seyit SÜREN