Eşkinat'dan kombine desteği

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Tekirdağspor'un Tuğlalı Park'ta resmi ürünlerini satan TekirdağsporStore mağazasından kombine kart alarak 'Kombine al takımına sahip çık' kampany

SPOR 26.09.2014 12:24:00 0
Eşkinat

KOMBİNE AL KAMPANYASINA DESTEK

TekirdağsporStore mağazasından kombine kartını alan Başkan Eşkinat’a, Tekirdağspor Yönetim Kurulu Üyesi Tesisler ve Taraftar Sorumlusu Volkan Nallar ile Tekirdağspor tribününün önde gelen isimlerinden Cenk Serim eşlik ederken Başkan Eşkinat’ı duyarlı davranışından dolayı kutlayarak Tekirdağspor rozeti ve atkısı hediye etti.

 

TEKİRDAĞSPOR HAKETTİĞİ YERE KAVUŞACAK

Bu yıl profesyonel lige çıkmayı hedefleyen sarı siyahlı ekibe tüm Tekirdağlıların destek olması gerektiğini altını çizen Başkan Ekrem Eşkinat, Tekirdağspor’un hakkettiği yere kavuşacağına inandığını belirterek, "Tekirdağspor’un yeri Bölgesel Amatör Lig değil, 1. Lig hatta Süper Lig olmalı. Bu yıl sarı siyahlı ekibimizin üst liglere doğru giden basamakları koşar adım çıkması için tüm Tekirdağlıların desteğine ihtiyacı var. Tekirdağspor’un o yükselişi gerçekleştirebilmesi için, bu şehrin takımına sahip çıkmak için,imkanları doğrultusunda tüm hemşehrilerimi Tekirdağspor’a destek olmaya davet ediyorum" dedi.

 

Haber Merkezi