Otomobile yolcu minibüsü arkadan çarptı:2 yaralı

Edirne'de gurbetçi ailenin bulunduğu otomobile yolcu minibüsünün arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

GÜNDEM 25.09.2014 14:00:00 0
Otomobile yolcu minibüsü arkadan çarptı:2 yaralı

KAZADA İKİ KİŞİ YARALANDI

Kaza, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kent merkezine seyir halinde olan M.T. yönetimindeki DGF MT 35 Alman plakalı otomobil, aynı yönde seyreden Y.Ç. yönetimindeki 22 M 0080 plakalı minibüsün arkadan çarpması sonucu orta refüjü aşarak karşı şeride geçip yoldan çıktı. Kazada araçta bulunan M.T ve eşi yaralandı. Yaşadıkları şok nedeniyle araç içerisinden çıkamayan gurbetçi çifte olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri müdahale etti. Durumu daha ağır olan sürücü M.T., sağlık görevlilerinin gerekli önlemleri almasının ardından araç içerisinden çıkarıldı. M.T.’nin ardından araç içerisinden çıkarılan eşi ise gözyaşlarını tutamadı. Gurbetçi çift Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılırken, minibüs şoförü Y.T. kazadan yara almadan kurtuldu.

 

OTOMOBİL YOLDAN ÇIKTI

Minibüs şoförü Y.T., fakülte ışıklarından yeni çıktığını ve süratli olmadığını belirterek, "Araç aniden önümde durdu, seyir halindeyken aniden vurdum. Vurduğum araç sürücüsü herhalde o telaşla gaza bastı ve karşı tarafa uçtu" dedi.

Görgü tanıkları, her iki aracın da hemen hemen 70-80 km hızla gittiklerini ve minibüsün araca arkadan çarpması sonucu karşı refüje geçip yoldan çıktığını söyledi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.