İLK İMZA ÇERKEZKÖY'DEN

Trakya Kalkınma Ajansı'nın geçtiğimiz günlerde açıkladığı 2014 Yılı Teknik Destek Programı'nın ilk proje uygulama imzası atıldı.

GÜNDEM 24.09.2014 16:07:00 0
İLK İMZA ÇERKEZKÖY

Trakya Kalkınma Ajansı tarafından geçtiğimiz günlerde 2014 Yılı Teknik Destek Programı 1.Dönemi kapsamında kabul edilen projelerden ilki için uygulama imzası atıldı. İlk proje Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün oldu. Çerkezköy Milli Eğitim Müdürlüğü’nce hazırlanan “Zeka Oyunları için Uzman Öğretmenler” adlı projenin uygulaması için hazırlanan protokole İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan ve Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin imza attı.

 

İLK PROJE PROTOKOLÜ ÇERKEZKÖY İLE

2014 yılı Teknik Destek Programı’nın ilk imzasını Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü adına Hüseyin Erdoğan, Trakya Kalkınma Ajansı adına da Genel Sekreter Mahmut Şahin attı. Dört gün sürecek eğitim projesinin amaçları arasında, teknik destek talebi kapsamında, geçen sene itibariyle seçmeli ders olarak eğitim programında yer alan ‘Zeka oyunları’ dersine yönelik öğretmenlerin uzmanlaşması yer alıyor.

 

PROJENİN AMACI

Ayrıca projede derslerde daha etkili ve verimli öğretimin yapılmasını, kaynak ve müfredat sıkıntısının ortadan kalkmasını ve adil değerlendirme ölçütlerinin kullanılması ile öğrencilere not verilmesi hedefleniyor. Eğitimlere Çerkezköy ilçesine bağlı 9 ortaokulda ‘Zeka Oyunları’ dersine giren 50 öğretmenin katılması bekleniyor.

 

450 BİN TL BÜTÇE AYRILDI

Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, 2014 Yılı Teknik Destek Programları’nın Eylül-Ekim dönemi başvurularının 31 Ekim 2014’te, Kasım-Aralık ayı başvurularının ise 31 Aralık 2014 günü saat 18.00’de sona ereceğini bildirdi. Program kapsamında desteklenecek projeler için 450 bin TL’lik bir bütçe kullandırılacağı kaydedildi.

 

Haber / Ahmet Kılavuz