Çerkezköyspor Kapaklıspor'u 2-1 yendi

Sezon hazırlıklarını sürdüren Kapaklıspor ve Çerkezköyspor hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Süper Amatör Lig'deki iki temsilcimizin hazırlık karşılaşmasından Çerke

SPOR 22.09.2014 11:59:00 0
Çerkezköyspor Kapaklıspor

Bu yıl Süper Amatör Lig’de zirve için mücadele vermek isteyen Çerkezköyspor Kapaklıspor ile yaptığı hazırlık maçını zorlanarak kazandı. İlk yarısını Kapaklıspor’un 1-0 önde kapattığı karşılaşmadan ikinci yarı açılan Çerkezköyspor 2-1 galip geldi.

 

KAPAKLISPOR ERKEN ÖNE GEÇTİ

Cumartesi günü saat 15.00’da Kapaklıspor’un sahasında oynanan karşılaşmaya her iki takımda karşılıklı ataklarla başladı. Karşılaşmanın başlarında Kapaklıspor Çerkezköyspor’a oranla daha etkili göründü. Karşılaşmanın 5.dakikasında gelişen Kapaklıspor atağında ceza sahası içinde topla buluşan Yasin şık bir vuruş ile topu ağlara göndererek takımının öne geçmesini sağladı:1-0

 

İLK DEVREYİ KAPAKLISPOR ÖNDE TAMAMLADI

Beşinci dakikada atılan bu golle birlikte mağlup duruma düşen Çerkezköyspor karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında toparlanmasına rağmen istediği pozisyonları bulmakta zorlandı. Rakibine pozisyon vermeyen Kapaklıspor orta alandaki etkili oyunu ile dikkat çekti. Kapaklıspor’un orta alandaki etkili oyunu Çerkezköyspor’un gol bulamamasını sağladı. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında gelişen karşılıklı ataklardan başka gol sesi çıkmayınca ilk devre Kapaklıspor’un tek gollü üstünlüğü ile tamamlandı.

 

SERKAN İLE BERABERLİK GELDİ

Karşılaşmanın ikinci devresine yaptığı oyuncu değişiklikleri ile başlayan Çerkezköyspor ilk dakikalardan itibaren Kapaklıspor kalesine gelmeye başladı. Sağlı sollu ataklarını sıklaştıran Çerkezköyspor beraberlik golünü de çok geçmeden Serkan Akyüz ile buldu. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası dışında Çerkezköyspor serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Serkan Akyüz mükemmel bir vuruş ile topu ağlara göndererek skoru 1-1’e taşıdı.

 

BERABERLİKTEN SONRA HEYECAN ARTTI

Serkan’ın golüyle birlikte gelen beraberlik karşılaşmadaki heyecanı da artırdı.  Çerkezköyspor bulduğu moral ile birlikte ikinci gol için Kapaklıspor kalesine yüklenmeye başladı. Kapaklıspor ise az adamla yakaladığı pozisyonlarda Çerkezköyspor savunmasına zor anlar yaşattı. Karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde her iki takımında geliştirdiği karşılıklı ataklar sonuçsuz kaldı. Çerkezköyspor 86. dakikada galibiyet golünü buldu. Sağ kanattan kullanılan serbest vuruşta topu iyi takip eden Engin ile bir gol bularak skoru 2-1’e getirdi. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşma Çerkezköyspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile sona erdi.

 

İKİNCİ YARI TOPARLANDIK

Karşılaşmanın ardından Çerkezköyspor Teknik Direktörü Ergun Uncuoğullarından yaptığı değerlendirmede, “Maçın ilk devresinde takım olarak kötü bir oyun ortaya koyduk. İkinci devre ise yaptığımız oyuncu değişiklikleri ile birlikte derli toplu oynamaya başladık. Bu karşılaşmaları antrenman maçı olarak görüyoruz. Takımda uyum eksikliği bulunuyor. Takım olarak hazırlıklarımız devam ediyor. Sezon başlangıcına kadar hazır hale geleceğiz. Perşembe ve pazar günü iki hazırlık maçı daha yapmayı düşünüyoruz” diye konuştu.

Kapaklıspor Teknik Direktörü Faruk Kuzu ise, ilk yarısını önde kapattıkları karşılaşmanın ikinci yarısında iki gol yiyerek yenilmelerine rağmen takımın oyunundan memnun olduğunu belirtti. Kuzu, ilerleyen günlerde takımın daha iyi olup sezona hazır gireceğini söyledi.

 

Haber Merkezi