Kuş'un yeğenleri erkekliğe adım attı

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yaşar Kuş'un sünnet olan yeğenleri için önceki gün Kapaklı Hacı Talip Sivrioğlu Camii'nde mevlid okutuldu.

GÜNDEM 22.09.2014 10:56:00 0
Kuş

DAVETLİLERİ KAPIDA KARŞILADI

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş’un yeğenleri, Yüksel-Aynur Kuş çiftinin çocukları Yusuf Emre (10) ile Emir erkekliğe ilk adımlarını attı. Kapaklı Hacı Talip Sivrioğlu Camii’ndeki programda Yaşar Kuş ile kardeşi Yüksel Kuş davetlileri kapıda karşıladı. Yusuf Emre ve Emir’in 13 yaşındaki abileri Berke de kardeşlerinin yanından bir an olsun ayrılmadı. Kuş ailesi, günün anısına birlikte hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

 

İLAHİLER VE KASİDELER OKUNDU

Saat 14.00’de başlayan mevlid programında Kapaklı Hacı Talip Sivrioğlu Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı İsmail Karaöz ile Kapaklı Hacı Talip Sivrioğlu Camii İmam Hatibi İrfan Öz tarafından Kuran-ı Kerim tilaveti yapıldı. Program okunan ilahi ve kasidelerin ardından yapılan dua ile sona erdi. Sünnet merasimine Kuş ailesinin eş dost ve akrabaları katıldı. Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş, kendilerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür ederken, yeğenlerine de bundan sonraki yaşamlarında bir ömür boyu mutluluk ve başarı diledi.      

 

Haber / Ahmet KARDEŞ