CHP'li Fıçıcı'dan iktidar çağrısı

CHP Çerkezköy eski İlçe Başkanlarından Erdoğan Fıçıcı, "CHP'yi iktidara taşımak için kırgınlıkları bir tarafa bırakıp elbirliğiyle omuz omuza çalışmalıyız"de

SİYASET 21.09.2014 11:59:00 0
CHP

CHP Çerkezköy İlçe Eski yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan Fıçıcı, partililerine seslenerek kırgın olanlarında kırgınlıklarını bir taraf bırakması gerektiğini vurgulayarak,  partileri için canla başla el ele vererek omuz omuza çalışma teklifinde bulundu. CHP’yi iktidara taşımaları için her partilinin üzerine düşeni yapması gerektiğini söyleyen Fıçıcı, “CHP’yi iktidara taşımak için kırgınlıkları birtarafa bırakıp elbirliğiyle omuz omuza çalışmalıyız.”dedi.

 

ADAY ÇIKMAZSA OLABİLİR

Erdoğan Fıçıcı yaptığı açıklamada son günlerde kendisinin CHP ilçe Başkanlığı’na aday olacağının konuşulduğunu hatırlatarak, kesinlikle böyle bir şeyin söz konusu olmadığını söyledi. Erdoğan Fırçıcı, ancak yapılacak kongrede eğer aday çıkmazsa o zaman partisi için her kesimi kucaklayan kişi olarak aday olabileceğini belirtti.

 

DESTEKLEDİĞİM BİR ADAY VAR

Adının İlçe Başkanlığı için geçmesi üzerine bir basın açıklaması yapan Erdoğan Fıçıcı, şunları kaydetti: “Son günlerde ilçemizde yayımlanan bazı gazetelerde hakkımda çıkan haberler için açıklama yapma gereği duydum. CHP Çerkezköy İlçe Başkanlığı konusunda düşüncelerimi tüm arkadaşlar biliyor aslında, yalnız şu anda orada görevde bulunan değerli arkadaşlarımız var ve çalışmalarını da çok iyi bir şekilde sürdürüyorlar. Benim bu aşamada kalkıp aday olmam kesinlikle söz konusu değil. Eğer zamanı gelir seçim süresi konursa önümüze zaten benim destek vereceğim bir adayım var. Şayet ki o adayım aday olmaz ise ben gereğini yapıp bu meydanı kimseye boş bırakmam. Ben Erdoğan Fıçıcı olarak hiç bir grubun veya kişinin adayı kesinlikle değilim ve olmam. Ben Cumhuriyet Halk Partisi'ne inanan, CHP'nin ilkeleriyle hareket etmeye çalışan halkımızın ve bütün partililerimizin adayı veya temsilcisi olabilirim. Ayrımcılığın yapıldığı, kişilerin ötekileştirildiği, insanların haklarının yok sayıldığı her yerde CHP'yi temsilen orada olmak için aday olabilirim.”

 

CHP’Yİ  EL ELE VEREREK YÜKSELTELİM

Erdoğan Fıçıcı, basın açıklamasında partililerini birlik ve beraberlik içinde olmaya davet ederek şu önerilerde bulundu: “Biz kimseyi ötekileştirmiyor ve dışlamıyoruz, Ben diyorum ki, Cumhuriyet Halk Partisi’ni el ele vererek birliktelik içinde birlikte yükseltelim ve bu düşünce içinde olan arkadaşlar istiyoruz. Eğer görev alacaksam da bu şartlarda görev almak isterim. Ben CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı’ndaki birlikte çalıştığımız yönetiminde parti vicdanı olduğuna inanıyorum. Ben birlikte görev yaptığım arkadaşların ne şartlarda orada özveriyle çalıştıklarını en iyi bilenlerden biriyim. Ben kesinlikle partide bir insanı hiç bir şekilde ötekileştirme dışlama ve ayrıştırma olduğunu düşünmüyorum. Ben daha sağlam ve elverişli bir yapı istiyorum. Herkesi kucaklayıp hep birlikte büyüyüp CHP’yi iktidara taşımak için el ele, kol kola, birliktelik içinde omuz omuza elbirliğiyle çalışmalıyız diyorum.”

 

CHP ATATÜRK’ÜN BİR EMANETİDİR

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe teşkilatını, gençlik kollarını ve kadın kollarını ayağa kaldırmayı hedefleyen bir yapının  iş başında olmasını istediğini kaydeden Fıçıcı, “CHP'nin Çerkezköy’de bir tabanı var ve bu tabanda her geçen gün güçlenerek büyüyor. Bu taban eğer iyi işlenebilirse biz çok daha iyi noktalara geliriz. Gelmemizde gerekiyor. Ben bu güne kadar partide yetki almış arkadaşların kendi içinde iç kavgalara girmesini de kesinlikle istemiyorum. Kendi içinde bu kavga ve çatırtıyı bitirmeyen CHP halka güven veremez Bu nedenle artık küskünlüklerinde ortadan kalmasını istiyorum. Biz el birliği içinde kenetlendiğimizde hep daha güçlü olacağız ve iktidara da çok daha emin adımlarla geleceğiz. Küskünlüğün kimseye yararı yok. Küskünlük ancak rakiplere yarar işte bu nedenle onlara bu konuda taviz vermeyelim. Unutulmamalıdır ki CHP bizlere Atatürk’ün bir emanetidir.”diye konuştu.

 

OMUZ OMUZA ÇALIŞMAK CHP’Yİ İKTİDARA GETİRECEKTİR

Konuşmasında sık sık birlik ve beraberlik vurgusu yapan Fıçıcı, sözlerini şöyle tamamladı: “Bu nedenle bu emanete hiçbir partili şahıslara kırılarak küskünlük yaratma gibi bir lüksü yok. Mademki iktidar olacağız önce CHP’nin menfaatleri bizim için ön palanda gelmelidir. İşte bu nedenle biz önce içimizdeki boş tartışmaları bir an önce bitirmemiz gerekiyor. İnanıyorum ki partimizde çok kısa zaman içinde bu çözümlenecek ve her kez mutlu olacak ve partisi için kenetlenerek elbirliyle omuz omuza çalışarak CHP’yi iktidara getirecektir”

 

Haber / Seyit SÜREN