Kapaklıspor ikinci devre açıldı

Yeni sezon hazırlıklarını aralıksız sürdüren temsilcimiz Kapaklıspor önceki gün hazırlık karşılaşmasında Kırklareli ekibi Evrensekizspor'a konuk oldu. Rakibi karşısında ilk devreyi maÄ

SPOR 18.09.2014 15:47:00 0
Kapaklıspor ikinci devre açıldı

Süper Amatör Lige hazırlanan Kapaklıspor önceki gün karşı karşıya geldiği Evrensekizspor’u üç golle mağlup etti.

 

İLK DEVREYİ MAĞLUP KAPATTI

Karşılaşmaya etkili başlayan Kapaklıspor ilk dakikalardan itibaren rakip kalede gol aramaya çalıştı. İlerleyen dakikalara doğru toparlanan ev sahibi ekip Evrensekizspor kaydettiği golle karşılaşmada öne geçmesini bildi. Rakibi karşısında iyi bir oyun ortaya koymasına rağmen mağlup duruma düşen Kapaklıspor ilerleyen dakikalara doğru penaltı kazandı. Topun başına geçen Hüseyin penaltıyı değerlendiremedi. Karşılaşmanın kalan dakikalarında gelişen ataklardan gol sesi çıkmayınca ilk devre ev sahibi ekip Evrensekizspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

İKİNCİ DEVRE AÇILDI

Karşılaşmanın ikinci devresinde etkili başlayan taraf Kapaklıspor oldu. Rakibi karşısında sağlı sollu ataklarla rakip kalede etkili hücumlar geliştiren Kapaklıspor Anıl’ın ayağından bulduğu golle karşılaşmada beraberliği yakaladı. Evrensekizspor ise ikinci devre Kapaklıspor karşısında varlık gösteremedi. Özellikle kanatlardan çok iyi organize olan Kapaklıspor Yasin’in şık golü ile karşılaşmada 2-1 öne geçti. Rakibinin oyundan düşmesini iyi değerlendiren Kapaklıspor karşılaşmanın son dakikalarında Anıl’ın ayağından bir gol daha bularak karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı.

 

“HAZIR OLMAK İSTİYORUZ”

Karşılaşmanın ardından açıklama yapan Kapaklıspor Başkan Yardımcısı Seçkin Dilsiz “ Karşılaşmaya iyi başlamamıza rağmen rakibimizin kontra atak golüne engel olamadık. İlerleyen bölümlere doğra kazandığımız penaltı atışını değerlendiremedik ve ilk devreyi mağlup kapattık. İkinci devre ise oyunda hakimiyeti tamamen elimize alarak üst üste goller bulduk.  Karşılaşmadan da galibiyet ile ayrıldığımız için mutluyuz. Takımın performansından teknik heyet ve yöneticiler olarak çok memnunuz. Sezon başlangıcına kadar hazır olmak istiyoruz” dedi.