Vali Yerlikaya'dan Gaziler Günü mesajı

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Gaziler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Vali Yerlikaya, mesajında, "Aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimiz, vatanseverliğin ve kahramanlığın en büyük temsilcileridir.â€?

GÜNDEM 18.09.2014 15:18:00 0
Vali Yerlikaya

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Gaziler Günü nedeniyle yayımladığı mesajında şunlara yer verdi: “Bizler, şehit ve gazilerimizin sayesinde bu topraklarda barış, kardeşlik ve huzur içinde yaşamaktayız. Vatan sevgisini her şeyin üzerinde tutan milletimiz; ay yıldızlı bayrağımızın ilelebet dalgalanması için canlarını ortaya koyan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi her zaman baş tacı yapmıştır. Bizler de gazilerimize ve şehitlerimizin yakınlarına sahip çıkarak devletimizin ve milletimizin vefasını göstermenin çabası içerisindeyiz.Bununla birlikte şehit ve gazilerimizin emaneti ülkemizi, aynı şuur ve kararlılıkla korumak da hepimiz için milli bir görevdir.”

 

GAZİLERİMİZE ŞÜKRAN VE SAYGILAR SUNUYORUM

Gaziler Günün’nü kutlayan Vali Yerlikaya, mesajını şöyle tamamladı: “Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’e ‘Mareşal’ rütbesi ile ‘Gazi’ unvanı verilişinin yıl dönümünü ve Gaziler Günü’nü kutluyorum. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmetle minnetle anıyor, hayatta olan gazilerimize de şükran ve saygılarımı sunuyorum.”

 

Haber Merkezi