Avcılar arkadaşlarını unutmadı!

İki yıl önce çıktığı av sırasında yıldırım çarpması nedeniyle hayatını kaybeden Özcan Mandalı'yı avcı arkadaşları mezarı başında andı.

GÜNDEM 18.09.2014 12:04:00 0
Avcılar arkadaşlarını unutmadı!

Kapaklı’da, yaklaşık iki yıl önce yıldırım çarpması sonucu hayatını kaybeden Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın kardeşi Özcan Mandalı, önceki gün sevenleri tarafından mezarı başında anıldı.

 

MEZARI BAŞINDA TOPLANDILAR

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın kardeşi Özcan Mandalı, ölümünün ikinci yıl dönümünde de unutulmadı. İki yıl önce Kapaklı Avcılar Derneği mensubu arkadaşları ile birlikte avcılık yaptığı sırada yıldırım çarpması sonucu hayatını kaybeden Özcan Mandalı, avcı arkadaşları tarafından mezarı başında anıldı. Kapaklı Avcılar Derneği Başkanı Kadir Arıcı, Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri Bülent Çavuş ve Fahrettin Büyükbaş, olay anında Özcan Mandalı’nın yanında bulunan arkadaşları Ergül Büyükikiz ve Adil Güzel, Karaağaç Belediye Eski Başkanı Dr. Özkan Yücel ile akrabaları Güray Mandalı ve Doğuş Mandalı önceki gün Özcan Mandalı’nın mezarı başında toplandı.

 

ALLAH BÖYLE BİR ACIYI HİÇ KİMSEYE YAŞATMASIN

Kapaklı Merkez Camii İmam Hatibi Şaban Aksoy’un Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından Özcan Mandalı için dualar edildi. Özcan Mandalı için düzenlenen anma etkinliğine katılımlarından dolayı herkese teşekkür eden Kapaklı Avcılar Derneği Başkanı Kadir Arıcı, “Acımızı içimizde yaşatmaya devam edeceğiz. Allah böyle bir acıyı hiç kimseye yaşatmasın. Bunun için dua ediyoruz. Allah, kardeşimizin mekanını cennet eylesin” dedi. Katılımcılar, günün anısına merhumun mezarına çiçek dikmeyi de ihmal etmedi.  

 

Haber / Ahmet KARDEŞ