Kapaklı öncesi İpsala'da veda ziyaretleri

Kapaklı'nın yeni kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz 5 yıldır görev yaptığı İpsala'da veda ziyaretleri yapıyor.

GÜNDEM 18.09.2014 11:53:00 0
Kapaklı öncesi İpsala

Son kararname ile Kapaklı’ya atanan İpsala Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, görev yerinde veda ziyaretleri yapıyor. Gürbüz, son olarak Şoförler ve Otomobilciler Odası’na veda ziyaretinde bulundu. Gürbüz ilçe esnafıyla da vedalaştı.

 

ŞOFÖRLER ODASI’NA VEDA ZİYARETİ

Emniyet Müdürü Mehmet Bahri Kantoğlu ile beraber Şoförler ve Otomobilciler Odasına giden İpsala Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, burada başkan Kemal Kutlubay tarafından karşılandı. İpsala’ya yapılan hizmetler konusunda görüş alışverişinde bulunan görüşmeden sonra Gürbüz, Kutlubay’a veda etti. Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Kemal Kutlubay, 5 yıldır İpsala’da görev yapan İpsala Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz’ün çok değerli hizmetler verdiğini ifade söyledi.

 

ESNAFLA VEDALAŞTI

İpsala merkezindeki esnaflarla vedalaşarak S.S.Sınırlı Sorumlu Esnaf ve Sanatkârlar ve Kredi Kefalet Kooperatifi’ne binasına gelen Gürbüz, burada başkan İlhan Dalkıran tarafından karşılandı. Bir süre Dalkıran ile sohbet eden Gürbüz, sanayi esnafı ile vedalaşarak İpsala Ticaret Borsası binasına geçti.

 

BORSA’DAN VEDA PLAKETİ

Bu arada İpsala Ticaret Borsası’nda Borsa Başkanı İbrahim Girgin, Meclis Başkanı Necati Görür ve Necmi Sezer tarafından karşılanan İpsala Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, İpsala’da 5 yıldır görev yaptığını ve hizmet etmeye çalıştığını belirterek önümüzdeki günlerde İpsala’dan ayrılacağını belirterek helallik istedi.

İpsala Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Girgin, Meclis Başkanı Necati Görür ve yönetim kurulu üyesi  Necmi Sezer İpsala’ya sağladığı katkılar nedeniyle Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz’e, plaket takdim ederek vedalaştılar.

 

Haber Merkezi