Macaristan'dan güreş daveti

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat'ı ziyaret eden Macaristan Sarospatak Güreş Kulübü Başkanı İmreHajdu, Süleymanpaşalı güreşçileri Macaristan'da düzenlenecek olan güreÅ

SPOR 17.09.2014 14:25:00 0
Macaristan

Macaristan Sarospatak Finans ve Ekonomi Komitesi Başkanı SarospatakFidesz grubu başı ve Sarospatak Güreş Kulübü Başkanı Imre Hajdu ve eşi, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ı ziyaret etti.

 

MACARİSTAN’DAKİ GÜREŞ TURNUVASINA DAVET

Süleymanpaşa Belediyesi Başkanlığı binasında gerçekleşen ziyarette ImreHajdu Tekirdağ ile olan ikili ilişkilerin geçmişinden bahsederken Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’a da yeni görevinde başarılar diledi. Türkiye’ye geliş nedeni ile ilgili bilgiler vererek sözlerine devam eden Hajdu, aralık ayında Macaristan’da gerçekleştirilecek güreş turnuvasında grekoromen dalında Süleymanpaşa’dan güreşçilerin de yer almasını böylece ikili ilişkilerin daha da sağlamlaştırmayı hedeflediklerini belirtti.

 

MEMNUNİYET VERİCİ

Başkan Eşkinat misafirinin teklifini memnuniyet verici olduğunu belirtirken, “Uzun yıllardır ilişkilerimizin üst düzeyde olduğu Macaristan’dan böyle bir teklif gelmesi bizi oldukça memnun etti. Süleymanpaşalı çocuklarımız Sarospatak şehrinde Süleymanpaşa’yı ve ülkemizi başarıyla temsil edeceklerdir. ImreHajdu’ya öncelikle buraya kadar gelip bizlere bu teklifi sunduğu için teşekkür ederim.”diye teklife karşılık verdi.

 

Ziyaret karşılıklı hediyelerin verilmesi ile sona erdi.